reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny, zaczęłam plamić...jadę do szpitala,proszę pomódlcie się żeby wszystko było dobrze, tak się boję!!!

OlaPio bede sie modlic i wierze ze to nic złego..:no::no:
witajcie
dopiero teraz czytam wasze wczorajsze wiadomosci i znowu złe wiesci ..:-(
ja popoludniu bylam u poloznej i mialam nadzieje na usg ale niestety tylko malym sprzetem posluchalismy serduszka ktore biło jak szalone , no i dowiedzialam sie ze wyniki krwi mam ok i tyle z mojej wizyty!:-:)-(
ale wynegocjowalam wizyte u ginekologa gdzie to tutaj w hol.graniczy z cudem zeby sie do niego dostac,Moj J powiedzial ze jak nie dostane skierowania to on zwarjuje w domu bo stale chodze i marudze ze sie boje o to i o to......ma juz dosc sluchania ze moze byc cos nie tak -i pomoglo ,we wtorek mam wizyte u gina moze tam cos wiecej zobacze albo sie dowiem ,choc nie robie sobie nadziei na wielkie wiadomosci........:no::-D

reklama
Dzieńdoberek!widze że wczoraj wieczorkiem znowu smutno się zrobiło olapio-oby wszystko było okewelinamariusz -super że wszystko ok oby więcej takich wiadomości:tak:

Cześć Dziewczyny!!
właśnie wstałam i już do komputera:-)

Dowiedziałąm się, że u mnie w pracy trzecia dziewczyna w ciąży:-) hihihih jakiś płodny rok

no prosze nastepna mama ktora bedzie miala 3 dzidziudia,super,bardzo sie ciesze:-)
Najwazniejsze ze wszystko dobrze,dzidzius rosnie,fika,nic tylko gratulowac szczesliwej mamusi:-)

A już myślałam że tylko ja taka... "dzieciata" hihi :-D:-D:-D

OlaPio bede sie modlic i wierze ze to nic złego..:no::no:
witajcie
dopiero teraz czytam wasze wczorajsze wiadomosci i znowu złe wiesci ..:-(
ja popoludniu bylam u poloznej i mialam nadzieje na usg ale niestety tylko malym sprzetem posluchalismy serduszka ktore biło jak szalone , no i dowiedzialam sie ze wyniki krwi mam ok i tyle z mojej wizyty!:-:)-(
ale wynegocjowalam wizyte u ginekologa gdzie to tutaj w hol.graniczy z cudem zeby sie do niego dostac,Moj J powiedzial ze jak nie dostane skierowania to on zwarjuje w domu bo stale chodze i marudze ze sie boje o to i o to......ma juz dosc sluchania ze moze byc cos nie tak -i pomoglo ,we wtorek mam wizyte u gina moze tam cos wiecej zobacze albo sie dowiem ,choc nie robie sobie nadziei na wielkie wiadomosci........:no::-D

Dobrze że serduszko bije jak szalone:-):-D Czekamy na dobre wieści po wizycie:tak:

Jenki przepraszam was najmocniej za te buźki i za smiecanie FORUM

TO SYNEK JUZ IDE DO NIEGO NIEWIDZIAŁAM ROBIE ŚNIADANIE :wściekła/y::no:
Kórde jeszcze czytać nie umie a juz podglada co robie hihi
Tez się ciesze że nie tylko ja jestem mamą prawie juz trójki dzieci ale bedzie wesoło my z męże zdecydowalismy sie na 3 z tego wzgledu ze właśnie wyprowadzamy sie od tesciów do naszego mieszkanka wiec taki mały prezencik zeby bylo weselej

Ostatnia edycja:
OlaPio Trzymam kciuki i jestem z wami :-(

Dziewczynki przepraszam ze nienapisałam juz wczorej ale juz niemiałam sił ,niedosc że miałam do lekarza na 20,30 to weszłam o 21,20 :wściekła/y:
To jeszcze jak wróciłam corcia nie spała i szalała sobie w domu siedziała z teściwą i tak sobie pozwoliła a synek juz spał naszczęście bo juz mialam dość
Ok .
Umnie wszystko w pożądku dzidzius rośnie fika ma rece i nogi heh fajnie pokazane na uzg .
Najpawdopodobniej dziewuszka ale nie na 100%
Wagowo jak zwykle 52
Jak wyszłam od lekarza byłam taka głodna ze musiałam sobie cos kupić na droge bo do domu 12 kilometrów mąż sie śmiał ze gorzej buszuje po pułkach ni nasz synek hihihi NO CÓZ :laugh2:

I teraz bedzie przyklad jak ciezko kumajaca jest ciezarowka. PRZEZ GODZINE! sie zastanawialam jak lekarz zwazyl Twoje dziecko ze wiesz ze wazy 52 (gramy- jak to sobie dopowiedzialam)... Po godzinie "wpadlam" na to ze chodzi o Twoja wage, hehe Bez komentarza.

Ostatnia edycja:
OlaPio Trzymam kciuki i jestem z wami :-(

Dziewczynki przepraszam ze nienapisałam juz wczorej ale juz niemiałam sił ,niedosc że miałam do lekarza na 20,30 to weszłam o 21,20 :wściekła/y:
To jeszcze jak wróciłam corcia nie spała i szalała sobie w domu siedziała z teściwą i tak sobie pozwoliła a synek juz spał naszczęście bo juz mialam dość
Ok .
Umnie wszystko w pożądku dzidzius rośnie fika ma rece i nogi heh fajnie pokazane na uzg .
Najpawdopodobniej dziewuszka ale nie na 100%
Wagowo jak zwykle 52
Jak wyszłam od lekarza byłam taka głodna ze musiałam sobie cos kupić na droge bo do domu 12 kilometrów mąż sie śmiał ze gorzej buszuje po pułkach ni nasz synek hihihi NO CÓZ :laugh2:
Super ż wszystko jest w porządku...i że fasolinka sobie fika...Gratuluję....

reklama
Do góry