reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurcze mi tez dzisiaj snily sie koszmary,ze stracilam dziecko a lekarz powiedzial tylko to byla dziewczynka i jak sie przebudzilam to serce bilo mi tak szybko ze nie moglam sie uspokoic:wściekła/y::zawstydzona/y:moze ktoras zna sie na snach?bo u mnie bylo duzo krwi:sorry::eek:

Pati- w snach to wszystko na opak ;-) Znaczy sie ze urodzisz zdrowego chlopca :-D Ale oczywiscie zycze Ci zdrowej upragnionej corci :tak: Dzisiaj chyba pelnia byla, moze stad te dziwne sny...

Witam o poranku,

Widzę że znowu tu nieciekawie:-( Wchodzenie na BB zaczyna mnie już przygnębiać.:-( OlaPio mam nadzieję że wszystko jest w porządku!! To tylko jakiś fałszywy alarm!!:-( Daj szybciutko znać jak wrócisz.

Co do snów, to rzeczywiście coś w tym jest. Mi też się dzisiaj śniło coś dziwnego, jakiś autobus, kręta droga, masakra była. Potem jakaś biblioteka, a tam w książkach powbijane igły narkomanów:szok::szok: Ale oczywiście jak najczęściej nie pamiętam dokładnie o co chodziło.

Witajcie, to chyba rzeczywiscie ta pelnia bo mnie w nocy tez meczylo, snilo mi sie ze urodzilam rudego kotka, byl co prawda przesliczny ale...:confused2:

OlaPio, mam nadzieje ze jestes w domu i ze to tylko stres zwiazany z praca, bardzo czekamy na wiadomosci od ciebie!

Anusia, gosiagro
trzymam kciuki, potrzeba nam troche dobrej energii dzis na forum :tak:
Kajdusia powodzenia dzis na zabiegu i jak najdelikatniejszego lekarza dla Piotrusia :tak:

OlaPio Trzymam kciuki i jestem z wami :-(

Dziewczynki przepraszam ze nienapisałam juz wczorej ale juz niemiałam sił ,niedosc że miałam do lekarza na 20,30 to weszłam o 21,20 :wściekła/y:
To jeszcze jak wróciłam corcia nie spała i szalała sobie w domu siedziała z teściwą i tak sobie pozwoliła a synek juz spał naszczęście bo juz mialam dość
Ok .
Umnie wszystko w pożądku dzidzius rośnie fika ma rece i nogi heh fajnie pokazane na uzg .
Najpawdopodobniej dziewuszka ale nie na 100%
Wagowo jak zwykle 52
Jak wyszłam od lekarza byłam taka głodna ze musiałam sobie cos kupić na droge bo do domu 12 kilometrów mąż sie śmiał ze gorzej buszuje po pułkach ni nasz synek hihihi NO CÓZ :laugh2:

Dziewczynki przepraszam ze nienapisałam juz wczorej ale juz niemiałam sił ,niedosc że miałam do lekarza na 20,30 to weszłam o 21,20 :wściekła/y:
To jeszcze jak wróciłam corcia nie spała i szalała sobie w domu siedziała z teściwą i tak sobie pozwoliła a synek juz spał naszczęście bo juz mialam dość
Ok .
Umnie wszystko w pożądku dzidzius rośnie fika ma rece i nogi heh fajnie pokazane na uzg .
Wagowo jak zwykle 52
Jak wyszłam od lekarza byłam taka głodna ze musiałam sobie cos kupić na droge bo do domu 12 kilometrów mąż sie śmiał ze gorzej buszuje po pułkach ni nasz synek hihihi NO CÓZ :laugh2:

Ciesze się że wszystko ok:tak:Gratuluję wspaniałych wiadomości:-)

reklama

Ok .
Wagowo jak zwykle 52

no prosze nastepna mama ktora bedzie miala 3 dzidziudia,super,bardzo sie ciesze:-)
Najwazniejsze ze wszystko dobrze,dzidzius rosnie,fika,nic tylko gratulowac szczesliwej mamusi:-)

Do góry