Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny, zaczęłam plamić...jadę do szpitala,proszę pomódlcie się żeby wszystko było dobrze, tak się boję!!!
Trzymam kciuki żeby było dobrze. MUSI być dobrze!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, zaczęłam plamić...jadę do szpitala,proszę pomódlcie się żeby wszystko było dobrze, tak się boję!!!
Gdy robiłam usg prenatalne (wyszło dobrze) to tego właśnie się bałam. Wiem że nic cię teraz nie pocieszy i nie uspokoi, ale jedno mogę zrobić - pomodlę się za ciebie i zdrowie twojego dzieciątka.ja już przeczytałam chyba wszystko w necie na ten temat...tą optymistyczną historię też...
Wiem, że są przypadki, że z wyższym NT wszystko było dobrze...że z prawidłowym NT rodziły się dzieci chore....że z takimi wynikami jak ja dokładnie rodziły sie i chore i zdrowe dzieci....
OlaPio! Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki!
Ja jutro mam wizytę u lekarza i zobaczymy co mi powie. Mam nadzieję, że zrobi USB,bo bardzo chciałabym zobaczyć mojego okruszka - ostatni raz jak go widziałam miał 3mm. Boję się, żeby się nie okazało, że coś jest nie tak... ;/
ja tez trzymam jutro za Was kciuki a Wy trzymajcie w czwartek za mnie heheo ktorej masz jutro wizyte? bo ja o 16. To trzymam za nas kciuki;-)