reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
ale cos mnie zaczęło rwać w lewej pachwinie i tak ciągnie i ciągne jak mi zaraz nie przejdzie to sie napradę wściekne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zyraffka ja też mam katar - dzisiaj jest już lepiej ale wczoraj i przedwczoraj nie dawałam rady - na noc zakropliłam sobie Xylometazolinem - stwierdziłam że chyba lepiej dla fasolki że matka się wyśpi niż by to dwukrotne użycie miało jej zaszkodzic.

Pzdr.

Kurcze brzuch mnie boli. Tak na wysokości pępka ale nieco niżej. Nie wiem sama czy to coś złego czy tylko jelitka. Wzięłam no spe i poczekam.

Na wszystko najlepszy odpoczynek.
Ja też zaraz idę spać, bo po dzisiejszym dniu jestem padnięta i cieszę się że nie mam tak codziennie, tylko mogę sobie poleżeć na zwolnieniu.

reklama
Dziewczyny, jak myślicie czy mogę użyć xylorin na katar??? bo już nie wyrabiam, nie mogę oddychać

wiem od lekarza, że krople do nosa nie są zalecane kobietą w ciąży, a jeśli już się musi ich użyć to nie częściej niż co 12 godzin i to tylko dwa, trzy razy najlepiej jakbyś użyła jakiś delikatnych kropli dla dzieci, ja miałam paskudny katar na początku ciąży jakoś w 7-8 tygodniu i najpierw użyłam kropli a potem się wystraszyłam,ze nie powinnam , ale lekarz mnie uspokoił, że to nie zaszkodzi w tak małej ilości,

Do góry