Gosia***
Fanka BB :)
mnie też już wzięło świątecznie dzisiaj kupiłam sobie mandarynki i jakoś tak mi się świątecznie zrobiło ... nie wiem jak wam ale mi się święta kojarzą właśnie z zapachem pomarańczy...
Mam tak samodokładniejak poczuję zapach pomarańczy to zaraz ze świętami mi się kojarzy:-)
Dziewczyny wróciłam:-(
Wykrakałam sobie to zwolnienie, chciałam wziąść żeby przeczekać grypę, a tymczasem dostałam bo mam jak najwięcej wypoczywać. Z mojej "dziury" zrobił się krwiak i jest duży bo ma 2cm na 1cm:--( Ale lekarz powiedział że najważniejsze że serduszko bije, bo jak sobie niunia poradziła w 5tygodniu to teraz też jest duża szansa że poradzi sobie do końca. Moja niunia ma 2,3cm i jest wg USG w 9w0d, czyli prawie idealnie jak suwaczek i z tego się cieszę, że niunia rośnie;-)
A z tym krwiaczyskiem jakoś sobie poradzimy, mam nadzieję....
Dziewczyny "krwiakowe" czy któraś z was dostała Cyclonamine? Bo czytałam ulotkę i jest w niej że kobiety w ciąży nie powinny stosować:-(
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jak duże macie te krwiaki??
Bo dla mnie to jakieś dziwne, jak byłam u innego lekarza to już tego nie było, chyba miał jakiś szitowski sprzęt
Wazne że dzidzia okjest juz spora więc napewno sobie poradzi A Ty kochana leż, relaksuj się i nic się nie martw, krwiak napewno się wchłonie Trzymam kciuki:-)