Witajcie czerwcóweczki
długo nie zaglądałam bo szczerze mówiąc miałam dość złych wiadomości tu na forum..... /wrociłam i mam nadzieję że już nadrobię zaległości ...
Wczoraj widziałam fasolkę na USG i ma 5cm i 3 mm nie wiem czy to norma mój gin mówi że wszystko zgodnie z normą ... Mówi że to 12 tydz. czyli 2 dni do przodu niż z suwaczka...
Pozdrawiam Ania
długo nie zaglądałam bo szczerze mówiąc miałam dość złych wiadomości tu na forum..... /wrociłam i mam nadzieję że już nadrobię zaległości ...
Wczoraj widziałam fasolkę na USG i ma 5cm i 3 mm nie wiem czy to norma mój gin mówi że wszystko zgodnie z normą ... Mówi że to 12 tydz. czyli 2 dni do przodu niż z suwaczka...
Wiem co czujesz! Ja mam tak samo aż do wymiotów. Masakra !! tydz temu męczyło mnie 2 dni a mpotem przez cały tydz zlatywalo gardłem ... ale już jest OKwczoraj to juz n\miałam jechac na pogotowie bo wyłam z bólu.zatoki po prawej stronie mnie tak bolały ze masakra.chyba mi sie jakas ropa zebrała w środku bo bolała mnie cała głowa z prawej strony,zęby,szczęka oko.no cos strasznego. dzis juz na szczęscie lepiej ,pomogły ciepłe inhalacje i okłady,
Pozdrawiam Ania