reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

zdec mój pracuje wg grafiku :-( Więc pracuje różnie np. dzisiaj od 15 do 00:30. Pracuje w weekendy i święta. Z zaplanowaniem czegokolwiek mamy problem.

oj Hefi, nawet nie wiesz jak Cie rozumie
ja juz 7 dzien sama obiad jem
maz pracuje na 3 zmiany, swieta, niedziele, bez wyjatku
dzisiaj mial miec wolne ale ze wspolpracownicy chorzy to robi nadgodziny
tez nie lubie bez niego byc
na szczescie od jutra ma pare dni wolnych

Gosiagro witaj
dobrze ze tylko na strachu sie skonczylo, a teraz dbaj o siebie i wypoczywaj

reklama
Gosiagro- jak cudnie, że już wróciłaś, nieźle nas wtedy nastraszyłaś... :-) Teraz wypoczywaj i dbaj o siebie, buziaki Kochana
Koriander- mój mąż uczy się z tego laptopa (studiuje podyplomowo), więc niech mu będzie, że bardziej go potrzebuje...
zbik- ja tak samo- też pracuję w szkole i też jestem teraz na 3 tygodniowym zwolnieniu z tych samych przyczyn- żeby przeczekać okres grypowy :-) Boję się tylko, żeby mi się za bardzo nie spodobało to lenistwo ;-)

Wiecie co, robię od dwóch dni gruntowne porządki- z garderobą i szafami wlącznie, zaczęło się robić w domu przejrzyściej i od razu prawie zaczęło pachnieć świętami, aaach

witaminki prenatal,specjalnie tatus przywiozl mi z polski,a do jedzenia to zupka ogorkowa w sobote i rogaliki ktore sama pieklam a wczoraj rybka

Ja juz po wizycie u poloznej, posluchalam sobie serduszka i az mi sie weselej na duszy zrobilo :-D:-D Wszystkie badania w normie, wiec tez dodatkowa ulga, jedyne co to nastepne usg 11 stycznia :szok: Jak ja doczekam... ojoj

Ciesze się że u Ciebie wszystko ok:-)

Witajcie Moje Drogie Czerwcóweczki!!! Ja ja za wami teskniłam!!!
A więc wyszlam ze szpitala:-) ale ile strachu sie najdałam, jak tylko zobaczyłam ta krew!! To od razu najgorsze mysli. Z syneczkiem jest wszystko ok, ma już 7,1 cm,

Witaj:-D Fajnie że już wyszłaś. Bardzo się ciesze że z maluszkiem i Tobą wszystko dobrze:tak: Oszczędzaj się i bądź dobrej mysli:tak::-) My też się stęskniłyśmy:tak:

gosiagro witaj "w domu" :tak: Bardzo sie ciesze, ja sie z toba caly czas utozsamiam bo idziemy leb w leb :-D wiec musi byc dobrze!

Kajdusia no masz racje, to co innego niz gdyby siedzial na forum samochodowym ;-);-)

Pati to moze te ogorki? Bo prenatal jest raczej zbalansowany w skladzie to chyba nie od niego :confused2: Moze wprowadzilas do diety probiotyki? Albo cos co wplywa na flore baktreyjna jelit (np mleko acidofilne albo activie)?
U dzieci podobno zielona kupa czesto sie pojawia. Cala tecza kolorow zreszta :-D

gosiagro cieszę się, że już jesteś z nami i jest już dobrze! Dzisiaj o Tobie dużo myślałam:)
Ja dzisiaj mam kiepski dzień-albo wymiotuję albo mnie muli tak, że leżę jak warzywko....
nawet jeść mi się nie chce bo wiem, że zaraz to zwrócę to po co się męczyć...?
pić mi się chce za to bardzo a nie mogę dużo pić bo zaraz to zwracam...
więc dzisiaj masakra....
Jutro idę na wizytę do mojej ginki więc zobaczę co z krwiakiem...
mógłby już zniknąć bo mi kręgosłup wysiada od leżenia ciągłego.
W pątek natomiast mam usg genetyczne i sikam ze strachu już....

gosiargo- jak dobrze,że już jesteś, czyli wszystko wraca do normy:-):-):-):-)

mój P też pracuje na zmiany, ale na szczęścicie i tak mamy sporo czasu dla siebie i na to,żeby się czasem pokłócić też:-)

a co do porządków to ja tę już zamierzam coś zacząć w domku robić przed świętami, bo w tym roku pierwszy raz urządzamy Wigilię, więc wiecie, żeby wstydu nie było :-D:-D

Gosiagro ale nam stracha narobiłaś! Bardzo się cieszę że z Tobą i dzieckiem już wszystko w porządku. Obyło się na strachu. A ile my się go tu razem z tobą najedliśmy:happy:
Dziewczyny uciekam powoli, boję się strasznie, ale w sumie co ma być to będzie.
Trzyyyyyyyyyyymajcie kciuki, bo tyle kciuków to pewnie pomoże:-D

witam!:-)
wiedziałam ze jak dwa dni kompa nie włącze to potem juz nie nadrobie czytania tego co naskrobałyście.
agnieszka,gosiargo,zdec nie denerwujcie sie,wszystko będzie dobrze,trzymamy kciuki.:tak::tak::tak:
ja przelezałam cały weekend w łózku,dopadła mnie jakas paskudna infekcja,wczoraj to juz n\miałam jechac na pogotowie bo wyłam z bólu.zatoki po prawej stronie mnie tak bolały ze masakra.:no2::frown::sad::sad::sad:chyba mi sie jakas ropa zebrała w środku bo bolała mnie cała głowa z prawej strony,zęby,szczęka oko.no cos strasznego. :szok::szok::szok:dzis juz na szczęscie lepiej ,pomogły ciepłe inhalacje i okłady,

dzieciaki nadal chore.:no:

reklama
czesc dziewczynki
gosiagro fajnie ze juz jestes w domku i ze czujesz sie dobrze i Twoj maluszek tez:tak:
zdec zycze powodzenia na wizycie koniecznie daj znac jak wrócisz z wizyty
witam nowa czerwcóweczke
u nas pogoda tez kiepska:( pada sobe deszczyk wzoraj tak fajnie sie czulam juz a dzisiaj mialam tyle rzeczy zalatwic i nic taki len mnie znowu dopadl masara:no:

Do góry