reklama
agast22
Fanka BB :)
ja sie straszni wystraszylam bo pamietalam ze jak moj piesek zrobil zielona kupke to pozniej zdechl i pomyslalam o najgorszym czyli czy moje dziecko zyje
Nie dopatrywalabym sie w tym takich powiazan ;-)
kpi23
zbik5 - witamy w gronie czerwcóweczek!
ja mam taki plan, żeby robić tylko te badania, które mój lekarz uzna za koniecznie, niezbędne czy wskazane,
myślę, że lepiej być pozytywnej myśli niż wykonywać setki badań, które mogą nie być przecież obojętne dla dzidzi ...
pati1159 - nie pomogę z tym fantem, przejrzałam książki, które mam i nic na ten temat nie ma - można więc wnioskować, że to nic groźnego, może jakaś substancja się po prostu wydaliła z organizmu ...
ja mam taki plan, żeby robić tylko te badania, które mój lekarz uzna za koniecznie, niezbędne czy wskazane,
myślę, że lepiej być pozytywnej myśli niż wykonywać setki badań, które mogą nie być przecież obojętne dla dzidzi ...
pati1159 - nie pomogę z tym fantem, przejrzałam książki, które mam i nic na ten temat nie ma - można więc wnioskować, że to nic groźnego, może jakaś substancja się po prostu wydaliła z organizmu ...
koriander
Ja juz po wizycie u poloznej, posluchalam sobie serduszka i az mi sie weselej na duszy zrobilo Wszystkie badania w normie, wiec tez dodatkowa ulga, jedyne co to nastepne usg 11 stycznia Jak ja doczekam... ojojoj
A co ci tak maz okupuje laptopa przekaz mu ze moralne wsparcie Kajdusi jest na forum niezastapione
Pati a powiedz w przyblizeniu co jadlas i jakie preparaty przyjmujesz. Potwierdzam opinie poprzedniczki ze preparaty z zelazem moga tak wplynac na stolec, ale rowniez spora porcja szpinakudziewczyny ja mam pytanie co moze oznaczac zielona kupka-mojaprzepraszam za takie pytanie wiem ze to temat fuj,ale sie martwie,bo pierwszy raz tak mam
Klementinka nooooo fajne uczuciea ja dzisiaj w koncu mam energie
w reszcie cos chce mi sie robic
Tak Kajdusiu tutaj prowadzi ciaze polozna i ona tez bedzie przy porodzie, fajna babka do wszystkiego podchodzi ze stoickim spokojemKoriander- to udanej wizyty u położnej życzę, to jest kobitka, która będzie się opiekować Wami przez całą ciążę i na porodzie też będzie?
A co ci tak maz okupuje laptopa przekaz mu ze moralne wsparcie Kajdusi jest na forum niezastapione
Ja juz po wizycie u poloznej, posluchalam sobie serduszka i az mi sie weselej na duszy zrobilo Wszystkie badania w normie, wiec tez dodatkowa ulga, jedyne co to nastepne usg 11 stycznia Jak ja doczekam... ojojo
Zazdroszczę.... ja już nie mogę się doczekać i bardzo się boję:--( Ale dobra spadam z pracy żeby o tym nie myśleć zajmę się robieniem obiadu:-(
agast22
Ja juz po wizycie u poloznej, posluchalam sobie serduszka i az mi sie weselej na duszy zrobilo Wszystkie badania w normie, wiec tez dodatkowa ulga, jedyne co to nastepne usg 11 stycznia Jak ja doczekam... ojojoj
Ale super, zazdroszcze.. Ja musze jeszcze caly jeden dzien poczekac. Wsrode rano mam usg
koriander
Zdec stres bedzie nam towarzyszyl do konca ciazy (i dlugo potem) ale my tu wszystkie czekamy na twoj powrot i caly czas o tobie myslimy! Trzymaj sie cieplutko i ciesz sie kazdym uderzeniem serduszka ktore juz za chwile uslyszysz!Zazdroszczę.... ja już nie mogę się doczekać i bardzo się boję:--( Ale dobra spadam z pracy żeby o tym nie myśleć zajmę się robieniem obiadu:-(
koriander
Agast ale za to bedziesz miala super widok, bo to prawie 12y tydzien! Dzidzius ma juz prawie 6 cm Bedzie dobrze.Ale super, zazdroszcze.. Ja musze jeszcze caly jeden dzien poczekac. Wsrode rano mam usg
reklama
Witajcie Moje Drogie Czerwcóweczki!!! Ja ja za wami teskniłam!!!
A więc wyszlam ze szpitala:-) ale ile strachu sie najdałam, jak tylko zobaczyłam ta krew!! To od razu najgorsze mysli. Z syneczkiem jest wszystko ok, ma już 7,1 cm, krwiaczek sie zmniejszyl, mam nakaz lezenia, oczywiscie duphaston i no-spa 3 razy dziennie.
Kochanie dziekuje Wam wszytkim i każdej z osoba, za troske, dobre słowo, mąz mi wszystko przekazał, i od razu jakos mi milej się w tym szpitalu zrobiło, bo wiadomo jak to w szpitalu naogladałam sie takich przypadków, ze moj mozna powiedziec to nic takiego.
Krawawilam w zasadzie tylko w piatek rano, potem juz tylko delikatne plamienia brazowe, a wiec pozostałosci. Mam nadzieje, ze bedzie to dobry prognostyk, ale oszczedzac sie teraz musze, wizyta w nastepna srode, mam nadzieje, ze po krwiaku juz sladu nie bedzie!!!
A więc wyszlam ze szpitala:-) ale ile strachu sie najdałam, jak tylko zobaczyłam ta krew!! To od razu najgorsze mysli. Z syneczkiem jest wszystko ok, ma już 7,1 cm, krwiaczek sie zmniejszyl, mam nakaz lezenia, oczywiscie duphaston i no-spa 3 razy dziennie.
Kochanie dziekuje Wam wszytkim i każdej z osoba, za troske, dobre słowo, mąz mi wszystko przekazał, i od razu jakos mi milej się w tym szpitalu zrobiło, bo wiadomo jak to w szpitalu naogladałam sie takich przypadków, ze moj mozna powiedziec to nic takiego.
Krawawilam w zasadzie tylko w piatek rano, potem juz tylko delikatne plamienia brazowe, a wiec pozostałosci. Mam nadzieje, ze bedzie to dobry prognostyk, ale oszczedzac sie teraz musze, wizyta w nastepna srode, mam nadzieje, ze po krwiaku juz sladu nie bedzie!!!