właśnie miałam telefon od mojej przyjaciółki i w końcu jej dzidziuś w 22tygodniu ciąży postanowił się ujawnić i pokazać,że jest chłopcem no to będzie mały Ziemowit!!!:-)
Jakie jest zdrobnienie od Ziemowit?? Będą na niego wołać Ziemuś, Ziemek??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie miałam telefon od mojej przyjaciółki i w końcu jej dzidziuś w 22tygodniu ciąży postanowił się ujawnić i pokazać,że jest chłopcem no to będzie mały Ziemowit!!!:-)
Jakie jest zdrobnienie od Ziemowit?? Będą na niego wołać Ziemuś, Ziemek??
no odpukać nie krwawię już 2 tygodnie....)a tak to co kilka dni miałam krwawienia.
No oby się wchłonął....bo naprawdę chyba więcej już nie dam rady zrobić niż robię i załamię się jak się okaże, że mimo tego wszystkiego tek krwiak dalej jest!
zaznaczasz plusiki przy każdym z postów który chcesz zacytować :-)
A ja już po wizycie!!
Widzeliśmy naszego krasnala i słyszeliśmy bicie serducha. Maluch ma 4,1cm i jestem w 11tygodniu i 2 dniu ciąży i termin na 15.06.2010 (czyli 3 dni wcześniej niż ostatnio )
Kręciło się to nasze maleństwo i non stop coś z rączkami robiło, nawet mamy 1 zdjęcie z rączką - wrzucę później jak mąż zeskanuje. Ogólnie wszystko ok. wyniki też w normie. Wizyta za 4 tygodnie.
Super!! Gratuluję. Moja wizyta za równy tydzień ;-)