reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
a tak odnośnie spodni ciążowych... mam pytanko do dziewczyn z wrocławia, nie wiecie gdzie można kupić jakieś fajne ciążówki?
Ostatnio byłam w Grunwaldzkiej ale tam tak niebardzo był wybór
Zobacz w H&M tam jest największy wybór
neeerwaaaaaa maaammm.......
Wszystko będzie dobrze, wiec się nie denerwuj :-)
Ale tempo pisania to Wy macie niesamowite.:-);-)
No ja też dzisiaj nie wyrabiam z czytaniem
Szybko zleci
Oby
Żegnam się dziewczyny na dzisiaj.
Jestem padnięta i mówię wszystkim " DOBANOC":-):-)
Miłej nocki.
Dobranoc. Ja idę zaraz na premierę II części Zmierzchu, mam nadzieję, że nie usnę w kinie
Miłego wieczoru
emalia82
Fanka BB :)
Ja też sie zbieram. Nie potrafie przegapić mojego "Hausika". Dobranoc wszystkim.
Wróciłam i jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem:-):-) Dzidziuś rośnie jak na drożdzach, duży CRL 6,17 cm i baaaardzo ruchliwy:-) na początku nie udało go się wogóle zmierzyć bo stał/a na głowie i nie miała mu/jej zmierzyć przezierności, ale wzięliśmy się na sposób:-) i wszystko wyszło w porządku:-)
P
paula24211
Gość
ja tez dziewczyny mowie juz Dobranoc jestem wykończona tym przeziebieniem czuje sie coraz gorzej:---( chyba jutro odwiedze lekarza bo nie chce załapac grypy:--(
Dobranoc;-)
Dobranoc;-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Ja też sie zbieram. Nie potrafie przegapić mojego "Hausika". Dobranoc wszystkim.
Ja też go uwielbiam
Ja uciekam na dr. Hausa :-)
Chciałybyście mieć takiego ginekologa??
o nieeeeeeeeeeeeee
Wróciłam i jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem:-):-) Dzidziuś rośnie jak na drożdzach, duży CRL 6,17 cm i baaaardzo ruchliwy:-) na początku nie udało go się wogóle zmierzyć bo stał/a na głowie i nie miała mu/jej zmierzyć przezierności, ale wzięliśmy się na sposób:-) i wszystko wyszło w porządku:-)
Super! Gratuluję :-)
P
paula24211
Gość
Super gratulacje;-)
reklama