reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie w końcu udało mi się zwlec z łóżka:-)
kaski - to odpoczywaj na L4, no a faolska juz duża:-)
Ola-fasola - mam nadzieje, ze z tym krwakiem to nic poważnego i się sam wchonie! Odpoczywaj tak jak zalecił lekarz i odpuśc sobie narazie biuro podrózy.
meg82 - super wieści:-)

meg gratulacje! to wielka chwila ujrzec swoje malenstwo :-D teraz wypoczywaj i nabieraj sil przez najblizsze 2 tygodnie :tak:

Hej dziewczyny odpuście sobie w pierwszym trymestrze chipsy i cole, lekarz powiedział że one mają w sobie taki składnik chemiczny który może zaszkodzić maluchowi :-(
rowniez o tym slyszalam, ja coli w zyciu nie pilam ale slyszalam ze pomaga na mdlosci wiec sprobowalam 2-3 razy. Jednak w moim wypadku lepiej dziala gazowana mineralna i ciuckanie landrynek :tak:
Czasami trudno sie powstrzymac przed zachciankami :-p

Ja też nieraz mam zachcianki zwłaszcza na krakersy albo paluszki... a od dwóch dni chodzą za mną lody!!
Poranne mdłości-coś okropnego :(

Hello dziewczynki malinki :-) u mnie dzis jak z pogoda, raz jestem wesoła, a za chwile łapie doła i ryze o co chodzi?:confused: hormony wiem, wiem :-)
Ewitka dziekuje!!! kochana jestes!!! i mocno tule!!

Ach te zachcianki :-D za mną też lody chodzą :-) a na obiad dziś jadłam fast fooda więc to tyle by było jeśli chodzi o zdrowe odżywianie :-D no przynajmniej dzisiaj :-) Jednak jeden dzień szaleństwa na pewno nie zaszkodzi ;-)

dziewczyny czy jest jakis inny kwas foiowy specjalnie dla kobit w ciazy???? ja kupiłam w aptece o nazwie Folik i go biore chyba jest dobry?? wydaje mi sie ze nie ma specjalnego ktory jest tylko dla nas? czy jak , bo sie zboiłam troche teraz po przeczytaniu ze xx dziewczyna bierze folik dla kobiet w ciazy:confused::confused:

reklama
dziewczyny czy jest jakis inny kwas foiowy specjalnie dla kobit w ciazy???? ja kupiłam w aptece o nazwie Folik i go biore chyba jest dobry?? wydaje mi sie ze nie ma specjalnego ktory jest tylko dla nas? czy jak , bo sie zboiłam troche teraz po przeczytaniu ze xx dziewczyna bierze folik dla kobiet w ciazy:confused::confused:

Ja też mam folik tabletki 0,4mg i to jeszcze z recepty od ginekologa więc wydaje mi się że niema różnicy :-) Kiedyś brałam inny kwas foliowy ale skład miał identyczny :-)

Do góry