cola oprócz składników chemicznych ma dużo kofeiny a wiecie że powinno się ograniczyć kofeine zwłaszcza w I trymestrze
reklama
Witajcie w końcu udało mi się zwlec z łóżka:-)
kaski - to odpoczywaj na L4, no a faolska juz duża:-)
Ola-fasola - mam nadzieje, ze z tym krwakiem to nic poważnego i się sam wchonie! Odpoczywaj tak jak zalecił lekarz i odpuśc sobie narazie biuro podrózy.
meg82 - super wieści:-)
kaski - to odpoczywaj na L4, no a faolska juz duża:-)
Ola-fasola - mam nadzieje, ze z tym krwakiem to nic poważnego i się sam wchonie! Odpoczywaj tak jak zalecił lekarz i odpuśc sobie narazie biuro podrózy.
meg82 - super wieści:-)
koriander
Fanka BB :)
meg gratulacje! to wielka chwila ujrzec swoje malenstwo teraz wypoczywaj i nabieraj sil przez najblizsze 2 tygodnieWróciłam(
rowniez o tym slyszalam, ja coli w zyciu nie pilam ale slyszalam ze pomaga na mdlosci wiec sprobowalam 2-3 razy. Jednak w moim wypadku lepiej dziala gazowana mineralna i ciuckanie landrynekHej dziewczyny odpuście sobie w pierwszym trymestrze chipsy i cole, lekarz powiedział że one mają w sobie taki składnik chemiczny który może zaszkodzić maluchowi :-(
Czasami trudno sie powstrzymac przed zachciankami
...Widocznie cos mi sie pokrecilo...jestem zalogowana na trzech stronach...i co z tego!Cos sie stalo ze dwa razy napisalam...Sara1989 - ale już wczoraj się witałaś i chwaliłaś
Ach te zachcianki za mną też lody chodzą :-) a na obiad dziś jadłam fast fooda więc to tyle by było jeśli chodzi o zdrowe odżywianie no przynajmniej dzisiaj :-) Jednak jeden dzień szaleństwa na pewno nie zaszkodzi ;-)
natucha11
Fanka BB :)
dziewczyny czy jest jakis inny kwas foiowy specjalnie dla kobit w ciazy???? ja kupiłam w aptece o nazwie Folik i go biore chyba jest dobry?? wydaje mi sie ze nie ma specjalnego ktory jest tylko dla nas? czy jak , bo sie zboiłam troche teraz po przeczytaniu ze xx dziewczyna bierze folik dla kobiet w ciazy
reklama
dziewczyny czy jest jakis inny kwas foiowy specjalnie dla kobit w ciazy???? ja kupiłam w aptece o nazwie Folik i go biore chyba jest dobry?? wydaje mi sie ze nie ma specjalnego ktory jest tylko dla nas? czy jak , bo sie zboiłam troche teraz po przeczytaniu ze xx dziewczyna bierze folik dla kobiet w ciazy
Ja też mam folik tabletki 0,4mg i to jeszcze z recepty od ginekologa więc wydaje mi się że niema różnicy :-) Kiedyś brałam inny kwas foliowy ale skład miał identyczny :-)