reklama
meg82 gratulacje świetne wieści!!
Ja też wróciłam od lekarza Fasolinek się rozwija ma już 5,2mm Nie mam już tej drugiej "dziury"Wygląda na to że tak jak lekarz mówił została wchłonięta. I mówił że serduszko bije
A więc od dzisiaj wierzę że jestem w ciąży
Tylko oczywiście na początku musiał powiedzieć, że to za wcześnie:-( A przecież wiem że muszę na siebie teraz szczególnie uważać
Zrobiłam również badania, rano te nadczo odpłatnie, a te pozostałe popołudniu, jak dostałam skierowanie od tego lekarza, bo dzięki temu mogłam je w LIM-ie zrobić za darmo:-) I powiedział żeby do niego przychodzić tylko po skierowania na badania, bo wtedy będą bezpłatne;-)
Zdjęcie wrzucę jak uda mi się jakoś uruchomić skaner na laptopie, chyba że zrobię zdjęcie zdjęciu
Tylko dziewczyny trochę niepokoi mnie termin ciąży. Wg OM termin 27.06.2010. Ostatnie USG termin wg wielkości 02.07.2009, Wg OM 5w4d, wg USG 4w6d, czyli różnica 5dni. A teraz termin 07.07.2010, Wg OM 6t5d, wg USG 6w2d, czyli różnica 3dni. To termin chyba powinien być na 30.06.2010, czyli wcześniej bo fasolinka nadrobiła, a jest później???? Czy ktoś to rozumie?? Dziwna ta maszyna
Ja też wróciłam od lekarza Fasolinek się rozwija ma już 5,2mm Nie mam już tej drugiej "dziury"Wygląda na to że tak jak lekarz mówił została wchłonięta. I mówił że serduszko bije
A więc od dzisiaj wierzę że jestem w ciąży
Tylko oczywiście na początku musiał powiedzieć, że to za wcześnie:-( A przecież wiem że muszę na siebie teraz szczególnie uważać
Zrobiłam również badania, rano te nadczo odpłatnie, a te pozostałe popołudniu, jak dostałam skierowanie od tego lekarza, bo dzięki temu mogłam je w LIM-ie zrobić za darmo:-) I powiedział żeby do niego przychodzić tylko po skierowania na badania, bo wtedy będą bezpłatne;-)
Zdjęcie wrzucę jak uda mi się jakoś uruchomić skaner na laptopie, chyba że zrobię zdjęcie zdjęciu
Tylko dziewczyny trochę niepokoi mnie termin ciąży. Wg OM termin 27.06.2010. Ostatnie USG termin wg wielkości 02.07.2009, Wg OM 5w4d, wg USG 4w6d, czyli różnica 5dni. A teraz termin 07.07.2010, Wg OM 6t5d, wg USG 6w2d, czyli różnica 3dni. To termin chyba powinien być na 30.06.2010, czyli wcześniej bo fasolinka nadrobiła, a jest później???? Czy ktoś to rozumie?? Dziwna ta maszyna
natucha11
Fanka BB :)
Gratulacje zdec!!!!!!!!!!!! super!! powiem ci ze u mnei ztymi datami tez cos jest popindolone. niby mam termin na 1.07. i jestem teraz w 7 tygodniu. a jak patrze na suwaczek i wpisuje date i ostatnia miesiaczke to wychodzi ze to 6 tydzien. tez nie rozumiem o co chodzi, pewnie im dzidzia bedzie starsza tym bardziej wszystko sie ureguluje!! a ten kwas foliowy to dostalas na recepte od lekarza??A co do tabletek to lekarz kazał mi odstawić narazie Feminatal800, i biorę kwas foliowy 5mg, pod nazwą Acidum Folicum Richter.:-)
Tak dostałam na receptę.
Kurcze dziewczyny masakra jakaś. Nie wiem czy to po badaniu USG ale zaczęłam delikatnie krwawić:-----(
Już zadzwoniłam do mojego lekarza, mam się u niego pokazać ok 17.30.
Czy to możliwe że to po USG?? Czy któraś z was tak miała????
A ledwo zaczęłam się cieszyć:---(
Kurcze dziewczyny masakra jakaś. Nie wiem czy to po badaniu USG ale zaczęłam delikatnie krwawić:-----(
Już zadzwoniłam do mojego lekarza, mam się u niego pokazać ok 17.30.
Czy to możliwe że to po USG?? Czy któraś z was tak miała????
A ledwo zaczęłam się cieszyć:---(
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Koniecznie idź. A cały czas krwawisz? mocno??
...Widocznie cos mi sie pokrecilo...jestem zalogowana na trzech stronach...i co z tego!Cos sie stalo ze dwa razy napisalam...
Nic się nie stało, tylko wydało mi się to dziwne.
A i tak poza tym to my tu się zwracamy do siebie kulturalnie ;-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Już teraz takie ostatki są na papierze.
Ale jak zobaczyłam czerwoną plamę, dość sporą na majtkach to się przeraziłam:--( Może w sumie nie potrzebnie panikowałam, bo może to po USG.
Możliwe, ale Cię rozumiem, bo sama bym spanikowała :-(
reklama