reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie w końcu udało mi się zwlec z łóżka:-)
kaski - to odpoczywaj na L4, no a faolska juz duża:-)
Ola-fasola - mam nadzieje, ze z tym krwakiem to nic poważnego i się sam wchonie! Odpoczywaj tak jak zalecił lekarz i odpuśc sobie narazie biuro podrózy.
meg82 - super wieści:-)

meg gratulacje! to wielka chwila ujrzec swoje malenstwo :-D teraz wypoczywaj i nabieraj sil przez najblizsze 2 tygodnie :tak:

Hej dziewczyny odpuście sobie w pierwszym trymestrze chipsy i cole, lekarz powiedział że one mają w sobie taki składnik chemiczny który może zaszkodzić maluchowi :-(
rowniez o tym slyszalam, ja coli w zyciu nie pilam ale slyszalam ze pomaga na mdlosci wiec sprobowalam 2-3 razy. Jednak w moim wypadku lepiej dziala gazowana mineralna i ciuckanie landrynek :tak:
Czasami trudno sie powstrzymac przed zachciankami :-p

Ja też nieraz mam zachcianki zwłaszcza na krakersy albo paluszki... a od dwóch dni chodzą za mną lody!!
Poranne mdłości-coś okropnego :(

Hello dziewczynki malinki :-) u mnie dzis jak z pogoda, raz jestem wesoła, a za chwile łapie doła i ryze o co chodzi?:confused: hormony wiem, wiem :-)
Ewitka dziekuje!!! kochana jestes!!! i mocno tule!!

Ach te zachcianki :-D za mną też lody chodzą :-) a na obiad dziś jadłam fast fooda więc to tyle by było jeśli chodzi o zdrowe odżywianie :-D no przynajmniej dzisiaj :-) Jednak jeden dzień szaleństwa na pewno nie zaszkodzi ;-)

dziewczyny czy jest jakis inny kwas foiowy specjalnie dla kobit w ciazy???? ja kupiłam w aptece o nazwie Folik i go biore chyba jest dobry?? wydaje mi sie ze nie ma specjalnego ktory jest tylko dla nas? czy jak , bo sie zboiłam troche teraz po przeczytaniu ze xx dziewczyna bierze folik dla kobiet w ciazy:confused::confused:

reklama
dziewczyny czy jest jakis inny kwas foiowy specjalnie dla kobit w ciazy???? ja kupiłam w aptece o nazwie Folik i go biore chyba jest dobry?? wydaje mi sie ze nie ma specjalnego ktory jest tylko dla nas? czy jak , bo sie zboiłam troche teraz po przeczytaniu ze xx dziewczyna bierze folik dla kobiet w ciazy:confused::confused:

Ja też mam folik tabletki 0,4mg i to jeszcze z recepty od ginekologa więc wydaje mi się że niema różnicy :-) Kiedyś brałam inny kwas foliowy ale skład miał identyczny :-)

Do góry