reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

zyrraffka- może spotkamy się na porodówce :)..... ja mam mega zachcianki właśnie wypiłam 1/2 l mleka i żeby się nie rozdrabniać piję z kartonu hehhe a brzuch jak balonik ;)

reklama
zdec juz???:-):-)
to dobranoc!!! :-):-):-) ja tez chyba zaraz mykam, dzis wtalam o 5.30 oizniej z pol gdz. pospalam, a w dzien wogole..jakos mi sie wszsytko zmieniło, gdyby nie ból piersi , rano mdlosci lekkie to wcale bym nei wiedziała ze jestem w ciazy :-) moze to taka cisza przed burza ;-)

annajak - 3 cm to duża fasoleczka:tak:
zyraffka - super gigant:-)
a macie zdjęcia fasoleczek?
lasposa - moja fasoleczka urosła w 2 tygodnie 2,2 cm, więc ten 1 cm móglby się zgadzać:-)
Kasia 1982 - mój wynik przeciwciał rózyczkowych IgG to 194, co oznacza iz na nia chorowałam, gdyby była poniżej 10 to byłby wynik ujemny. IgM tez tak jak ty mam ujemne.

My staraliśmy się trafić w dziewczynkę, na razie mamy jedynie przeczucie że się udało ;-) No i takie tam sygnały jak odbieranie mnie urody (wypryski, gorsze włosy itp.) i apetyty na słodkie, odrzucanie od mięsa. No i modliliśmy się, o dwie rzeczy - ciążę i zdrową dziewczynkę - z tym pierwszym się udało :tak: więc może i z drugim się uda ;-)

my tez planowalismy dziewczynke,a jak planowalas przez wyznaczanie dni przed owulacja?

annajak - 3 cm to duża fasoleczka:tak:
zyraffka - super gigant:-)
a macie zdjęcia fasoleczek?
lasposa - moja fasoleczka urosła w 2 tygodnie 2,2 cm, więc ten 1 cm móglby się zgadzać:-)
Kasia 1982 - mój wynik przeciwciał rózyczkowych IgG to 194, co oznacza iz na nia chorowałam, gdyby była poniżej 10 to byłby wynik ujemny. IgM tez tak jak ty mam ujemne.

Tak zdjęcie mam , zaraz dodam:-)

Witajcie dziewczyny.
Pojawiłam się tutaj nagle by podzielić sie ze światem moją radościa..a już przyszedł czas się pozegnać..chciałabym podziekowac za słowa otuchy i wszelkie rady..niestety mnie takze się nie udało..Ewitka dziś...ja jutro..3 mam za Was wszystkie kciuki..przepraszam ze piszę to tu i teraz..ale jest mi strasznie ciezko..przepraszam i dziękuję..

reklama
Do góry