reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Szycha69 strasznie mi przykro.:-:)-(
Maja to chyba dziewczyna która "pierwsza" tu na forum straciła dziciątko o ile dobrze pamiętam. Rzeczywiście czytanie forum stało się strasznie przygnębiające, ale dziewczyny zostańcie z nami.;-) Może tu już koniec złych wiadomości, a wczorajszy dzień to jakaś masakra.

Witam was poranną porą.
Ja jako naczelny śpioch tego forum stwierdzam że po 11godzinach snu się wyspałam:-D Czeka mnie dzisiaj mnóstwo domowego sprzątania:-(

Witam się i ja:-)

U nas dziś słoneczko pięknie świeci i jest trochę cieplej:tak:Ja jadę dziś z córką do kardiologa, stracha mam jak nie wiem:szok::sorry:dobrze że chociaż pogoda dopisała, bo nie uśmiechał mi się wyjazd do Poznania w tym wczorajszym śniegu...

Życze miłego dnia (bez przykrych wiadomości).

I znowu zła wiadomość :-(szycha przykro mi i ściskam mocno!!

Ja właśnie po śniadanku i zaraz się do pracy zbieram, dzisiaj popołudniu jeszcze mam uczelnie wiec o ile nie padne tak jak wczoraj o 20tej to do was zaglądne. I mam nadzieje że już nie będzie takich wiadomości bo się smutno robi.
Miłego dnia dziewczyny.

Tak, przed albo po , byle nie w sam środek ;-) (obserwacja - śluz + temperatura). Ale tak do końca nie wiem jak to wyszło, bo udało nam się ostatecznie począć dzieciątko w 32 dniu cyklu i w sumie już się bardziej spodziewałam @ niż ciąży, a tu jednak się udało :-) Z czego się bardzo cieszymy :-)

szycha69 strasznie przykro, w takich chwilach mam wyrzuty sumienia że u mnie jest wszystko dobrze :-(

ooo ale wazne ze sie udalo,ja tez slyszalam ze po owulacji mozna poczac coreczke:tak: m i udalo sie przed owulacja tzn 13 dc wieczorem przytulanie,14 dc test negatywny a 15 dc o godz 17 pozytywny wiec przypuiszcxzam ze owulka byla 16dc,pozdrawiam i milej ciazy;-):-)

Witajcie dziewczyny.
Pojawiłam się tutaj nagle by podzielić sie ze światem moją radościa..a już przyszedł czas się pozegnać..chciałabym podziekowac za słowa otuchy i wszelkie rady..niestety mnie takze się nie udało..Ewitka dziś...ja jutro..3 mam za Was wszystkie kciuki..przepraszam ze piszę to tu i teraz..ale jest mi strasznie ciezko..przepraszam i dziękuję..
Bardzo mi przykro:-:)-(

Bruch mam przez to jakbym byla w 5miesiacu,albo i lepiej;/
Ja mam to samo:tak::tak:

niestety Ewitka poroniła. Teraz zabieraja ja na zabieg czyszczenia macicy :-(
:-:)-( Brak mi słów.Przykro mi:-:)-(

Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych :no: normalnie porażka. Wózki dla lalek nie mogą być zbudowane z takich materiałów ale te dla dzieci owszem jakaś paranoja :no: No ale nad wózkiem to się w maju pomyśli :-)
Oglądałam to.:tak: Szokujące są te materiały!!!:wściekła/y::no::shocked2::no:
My już mamy wózek po synku i jestem bardzo z niego zadowolona-z TAKO mamy.:tak:

Witam.U mnie dzisiaj w miarę dobrze jest.:tak:Więc narzekać nie mogę.Jutro najprawdopodobniej pojadę zrobić badania a teraz lecę zadzwonić umówić się na wizytę do lekarza.:tak:

I już wiem.Wizytę mam na 16 listopada na 17:20:tak: I mam sobie zrobić badania ;-) Morfologię,mocz,przeciwciała,WR i glukozę:tak:

hej

ale mnie od rana muli...tak samo jak z pierwszą ciąża....brrr.....

zdec-11 godzin snu...matko kochana ale zazdroszcze:cool2:ja to juz dawno nie przespalam całej nocy a teraz ostatnio cos młody marudzii i budzi sie co 2 godziny w nocy....

iiwka-ja wózek po synku tez mam ale nie jestem z niego zadowolona i zakupie nowy ale to za kilka miesiecy dopiero.....

Pati-hi ja tez bym córcie teraz chciała tak do parki zeby bylo....no okaże sie za kilka tygodni co nam wyszło:-Dnajważniejsze zeby zdrowe było....

reklama
Szycha bardzo mi przykro !!!Trzymaj się dzielnie...
Mam nadzieje Mamuski ,że to już ostatnie takie złe wieści i teraz dbamy o Fasolki najmocniej jak się da - myślimy pozytywnie. Ja jutro ide do Ginki wiec na pewno zdam relacje jak mój Fasolinek się czuje.Buzka

Do góry