reklama
Szycha69 strasznie mi przykro.:--(
Maja to chyba dziewczyna która "pierwsza" tu na forum straciła dziciątko o ile dobrze pamiętam. Rzeczywiście czytanie forum stało się strasznie przygnębiające, ale dziewczyny zostańcie z nami.;-) Może tu już koniec złych wiadomości, a wczorajszy dzień to jakaś masakra.
Witam was poranną porą.
Ja jako naczelny śpioch tego forum stwierdzam że po 11godzinach snu się wyspałam Czeka mnie dzisiaj mnóstwo domowego sprzątania:-(
Maja to chyba dziewczyna która "pierwsza" tu na forum straciła dziciątko o ile dobrze pamiętam. Rzeczywiście czytanie forum stało się strasznie przygnębiające, ale dziewczyny zostańcie z nami.;-) Może tu już koniec złych wiadomości, a wczorajszy dzień to jakaś masakra.
Witam was poranną porą.
Ja jako naczelny śpioch tego forum stwierdzam że po 11godzinach snu się wyspałam Czeka mnie dzisiaj mnóstwo domowego sprzątania:-(
Gosia***
Fanka BB :)
Witam się i ja:-)
U nas dziś słoneczko pięknie świeci i jest trochę cieplejJa jadę dziś z córką do kardiologa, stracha mam jak nie wiemdobrze że chociaż pogoda dopisała, bo nie uśmiechał mi się wyjazd do Poznania w tym wczorajszym śniegu...
Życze miłego dnia (bez przykrych wiadomości).
U nas dziś słoneczko pięknie świeci i jest trochę cieplejJa jadę dziś z córką do kardiologa, stracha mam jak nie wiemdobrze że chociaż pogoda dopisała, bo nie uśmiechał mi się wyjazd do Poznania w tym wczorajszym śniegu...
Życze miłego dnia (bez przykrych wiadomości).
I znowu zła wiadomość :-(szycha przykro mi i ściskam mocno!!
Ja właśnie po śniadanku i zaraz się do pracy zbieram, dzisiaj popołudniu jeszcze mam uczelnie wiec o ile nie padne tak jak wczoraj o 20tej to do was zaglądne. I mam nadzieje że już nie będzie takich wiadomości bo się smutno robi.
Miłego dnia dziewczyny.
Ja właśnie po śniadanku i zaraz się do pracy zbieram, dzisiaj popołudniu jeszcze mam uczelnie wiec o ile nie padne tak jak wczoraj o 20tej to do was zaglądne. I mam nadzieje że już nie będzie takich wiadomości bo się smutno robi.
Miłego dnia dziewczyny.
Tak, przed albo po , byle nie w sam środek ;-) (obserwacja - śluz + temperatura). Ale tak do końca nie wiem jak to wyszło, bo udało nam się ostatecznie począć dzieciątko w 32 dniu cyklu i w sumie już się bardziej spodziewałam @ niż ciąży, a tu jednak się udało :-) Z czego się bardzo cieszymy :-)
szycha69 strasznie przykro, w takich chwilach mam wyrzuty sumienia że u mnie jest wszystko dobrze :-(
ooo ale wazne ze sie udalo,ja tez slyszalam ze po owulacji mozna poczac coreczke m i udalo sie przed owulacja tzn 13 dc wieczorem przytulanie,14 dc test negatywny a 15 dc o godz 17 pozytywny wiec przypuiszcxzam ze owulka byla 16dc,pozdrawiam i milej ciazy;-):-)
I
iiwka
Gość
Bardzo mi przykro:--(Witajcie dziewczyny.
Pojawiłam się tutaj nagle by podzielić sie ze światem moją radościa..a już przyszedł czas się pozegnać..chciałabym podziekowac za słowa otuchy i wszelkie rady..niestety mnie takze się nie udało..Ewitka dziś...ja jutro..3 mam za Was wszystkie kciuki..przepraszam ze piszę to tu i teraz..ale jest mi strasznie ciezko..przepraszam i dziękuję..
Ja mam to samoBruch mam przez to jakbym byla w 5miesiacu,albo i lepiej;/
:--( Brak mi słów.Przykro mi:--(niestety Ewitka poroniła. Teraz zabieraja ja na zabieg czyszczenia macicy :-(
Oglądałam to. Szokujące są te materiały!!!Hej
Mnie dziś obudziła mama, żebym włączyłam tv bo mówią o USG :-) normalnie zwariować idzie :-) Potem widziałam że na tvn mówili o wyborze wózków dla dzieci, normalnie z tym to będzie chyba gorzej niż z wyborem samochodu :-) W dodatku stwierdzili że wszystkie wózki są w większym lub mniejszym stopniu z materiałów rakotwórczych normalnie porażka. Wózki dla lalek nie mogą być zbudowane z takich materiałów ale te dla dzieci owszem jakaś paranoja No ale nad wózkiem to się w maju pomyśli :-)
My już mamy wózek po synku i jestem bardzo z niego zadowolona-z TAKO mamy.
Witam.U mnie dzisiaj w miarę dobrze jest.Więc narzekać nie mogę.Jutro najprawdopodobniej pojadę zrobić badania a teraz lecę zadzwonić umówić się na wizytę do lekarza.
I
iiwka
Gość
I już wiem.Wizytę mam na 16 listopada na 17:20 I mam sobie zrobić badania ;-) Morfologię,mocz,przeciwciała,WR i glukozę
hej
ale mnie od rana muli...tak samo jak z pierwszą ciąża....brrr.....
zdec-11 godzin snu...matko kochana ale zazdroszczeja to juz dawno nie przespalam całej nocy a teraz ostatnio cos młody marudzii i budzi sie co 2 godziny w nocy....
iiwka-ja wózek po synku tez mam ale nie jestem z niego zadowolona i zakupie nowy ale to za kilka miesiecy dopiero.....
Pati-hi ja tez bym córcie teraz chciała tak do parki zeby bylo....no okaże sie za kilka tygodni co nam wyszłonajważniejsze zeby zdrowe było....
ale mnie od rana muli...tak samo jak z pierwszą ciąża....brrr.....
zdec-11 godzin snu...matko kochana ale zazdroszczeja to juz dawno nie przespalam całej nocy a teraz ostatnio cos młody marudzii i budzi sie co 2 godziny w nocy....
iiwka-ja wózek po synku tez mam ale nie jestem z niego zadowolona i zakupie nowy ale to za kilka miesiecy dopiero.....
Pati-hi ja tez bym córcie teraz chciała tak do parki zeby bylo....no okaże sie za kilka tygodni co nam wyszłonajważniejsze zeby zdrowe było....
reklama
Szycha bardzo mi przykro !!!Trzymaj się dzielnie...
Mam nadzieje Mamuski ,że to już ostatnie takie złe wieści i teraz dbamy o Fasolki najmocniej jak się da - myślimy pozytywnie. Ja jutro ide do Ginki wiec na pewno zdam relacje jak mój Fasolinek się czuje.Buzka
Mam nadzieje Mamuski ,że to już ostatnie takie złe wieści i teraz dbamy o Fasolki najmocniej jak się da - myślimy pozytywnie. Ja jutro ide do Ginki wiec na pewno zdam relacje jak mój Fasolinek się czuje.Buzka