reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny ja też mam ostatnio takiego lenia że syf w mieszkaniu mi przeszkadza a mi się normalnie odechciewa sprzątać jak tylko się za coś wezme - wcześniej jakoś nie miałam problemu z porządkami.
Jejku,jakbym o sobie czytała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
iiwka witaj:-) widzę że podobnie jak ja masz już w domku 2-letniego łobuziaka:-D
Tak.:tak::tak::tak:;-) Trochę przeraża mnie myśl czy dam sobie radę,ale najbardziej to porodu się boję:-:)-:)-( znowu...

iiwka, mamy już prywatne forum, oto adres, Ewitka może cie dołaczyc do grupy:-)
Forum BabyBoom - Czerwcówki 2010
Napiszę do niej na pv.
Ale z tego co się zorientowałam to grupa jest.Ja już jestem na lipcowych mamach 2007 na zamkniętym:tak:

Dzisiaj czuję się dobrze:tak: Zjadłam rosołek;-).Zauważyłam że jem mało ale często:tak:
W ciąży z Kacprem przytyłam 24kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y: i mam nadzieję że tego nie powtórzę:no:
Nie mam mdłości dzisiaj tfu tfu tfu(.zeby nie zapeszyć:-D:-D:-D)
Ale spać mi się chce nie miłosiernie:-(

reklama
Cześć kochane ciężaróweczki:-D
Nie było mnie 2-3 dni i już nadrobienie zaległości w czytaniu zajęło mi 2 godziny!!! Jesteście twórcze bardzo:-)
Co do tego trola- kurczę- też nie rozumiem- ja marzyłam o dzidzi i przez roku płakałam nad każdym niegatywnym testem- a tu taka kłamczucha śmie pisać o staraniach, poronieniach, ciąży!!! A won z takiego miejsca!

Ja od wczoraj siedzę w domku i nosa nie wychylam- wczoraj mnie mdliło przez cały dzień- nie wymiotowałam ale odbijało mi się i tak jakoś kiepsko się czułam...
Dzisiaj nic mnie nie boli- aż się zmartwiłam:sorry2: ale tak dla pewności leżę i obijam się cały dzień. Niestety nie udało mi się uniknąć przeziębienia złapanego od M....
ale jestem na niego zła....on już zdrowy a mnie boli klatka piersiowa i mam kaszel...piję herbatkę z miodem i wygrzerwam się.

dziewczyny... powiedzcie, bo ja panikara jestem:-)- nie bolą mnie wogóle piersi, miałam tylko 1 dzień nudności, cały czas mam taki mleczne upławy- nie drażniące- ale takie jakbym cały czas była mega wilgotna- czy to normalne???

Jedyne co podzielam z wami- to gigantyczna senność- nic mi się nie chce- leń na 200%....
Martwi mnie też jedna sprawa- pracuję w kadrach- ale mam bardzo jeżdżoną pracę, opiekuję się personelem w kilku miastach i ciągle jestem w aucie. Zastanawiam się czy nie powiedzieć pracodawcy o ciąży i nie iść na L4 od razu- tak dla bezpieczeństwa- idzie zima, ślisko....?? tak chociaż do wiosny... Co myślicie? tylko poczekam może aż zobaczę moje maleństwo na usg- chciałabym mieć pewność, że bije serduszko itp....bo ja ciągle mam jakieś fobie że się nie uda.....:-:)-:)-(

ja zycze Wam milej niedzieli,u mnie leje deszcz i depresja:-(
wychodza mi straszne pryszcze na dekoldzie i ramionach bolaca,ma ktoras to samo?
mi prszcze na poczatku wychodziły takie bolaco swedzace :-D ale teraz jest juz ok. od czasu do czasu jakis sie pojawi.
Dziewczyny zapisałam sie do lipcowek 2010, ale pozwolicie mi wpadac neiraz do was ??? :)

Ostatnia edycja:
mi prszcze na poczatku wychodziły takie bolaco swedzace :-D ale teraz jest juz ok. od czasu do czasu jakis sie pojawi.
Dziewczyny zapisałam sie do lipcowek 2010, ale pozwolicie mi wpadac neiraz do was ??? :)
natucha11...czemu do lipcówek? po suwaczku widzę, że mamy identyczny czas ciąży i mi wychodzi termin porodu 30 czerwca:)

o wedłog moich wyliczen 30 czerwa, a 1 lipca to dzien ktory wystawił moj gin :-) wiec fifty fifty :-) włsnie jeszcze jednego nie rozumiem usg ostatnio pokazało 6 tc, a suwaczki i te kalkulatory internetowe jak wpisuje ostatnia miesiaczka 23.09 a termin porodu 1 lipca to wychodzi ze to 5 tydzien, wiec jak to jest???? bo nei kumam

Ostatnia edycja:
Ja np. miałam ostatnią 21.09...i mój termin według moich obliczen to 29 i 30 czerwiec...wiec zobaczymy co powiedzą mi po USG, które będe miała zrobione dopiero ok 10 grudnia....Mieszkam w Anglii a tu pierwsze USG robią po przekroczeniu 12 tygodnia ciąży (no chyba, że nie wytrzymam i zrobię szybciej prywatnie)..:biggrin2:

reklama
Do góry