reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja :) Wczoraj pojechaliśmy do znajomych ale nie czułam się dobrze :-( więc wróciliśmy dość szybko. Dzisiaj coś czuje że będę mieć powtórkę z rozrywki bo mdli mnie od samego rana. Właśnie pije herbatę ale nie mam ochoty na nic do jedzenia.

Dziewczyny ja też mam ostatnio takiego lenia że syf w mieszkaniu mi przeszkadza a mi się normalnie odechciewa sprzątać jak tylko się za coś wezme - wcześniej jakoś nie miałam problemu z porządkami. Na płacz czasami też mi sie zbiera :confused::eek:
Musimy dać radę :-D Jeszcze chwila i nasze maleństwa będą na świecie, a wtedy narzekanie na pieluszki, kolki itp będzie ;-)

Dzisiaj na cmentarze nie idziemy bo mój mąż w pracy do późna, a jutro mam zabronione przez teściową bo jeszcze się przeziębie lub jakąś grypę złapie :eek: więc chyba nas ominie chociaż ja lubię chodzić na cmentarze w takie dni bo wtedy jest taka fajna atmosfera :happy2:

reklama
Cześć Dziewczyny ;)
Siedze i czytam o Waszych złych samopoczuciach i powiem Wam że ja się nawet zbytnio nie ciesze że jestem w ciąży :(( ;(( Mam Jaśka ktory zrobił się marudny a ja nie daje rady ... Aco będzie za rok ?

Powiem Ci, że nie dziwię Ci się w ogóle. Moim zdaniem, za szybko zdecydowałaś się na drugie dziecko, chyba, że to nie było planowane.

Witajcie Panie!! witam!! ja zastanawiam się czy isc na cymentarz czy nie, czeka mnie napewno długa przeprawa na pieszo, a ja dla swietego spokoju nie chce się jeszcze za bardzo przemeczac, no ale zobacze jak to bedzie .. szczeze to nic mi sie nie chce , wstyd ale naprawde tak jest :zawstydzona/y: len mnie dopadł jakis!!:-)

ja zycze Wam milej niedzieli,u mnie leje deszcz i depresja:-(
wychodza mi straszne pryszcze na dekoldzie i ramionach bolaca,ma ktoras to samo?

Witajcie dziewczyny
Chciałam się tylko z Wami przywitać i zaraz uciekamy na cmentarz na grób teścia...
Aha- ja też mam takieeego lenia :zawstydzona/y:

Cześć Dziewczyny,

ale mam dzisiaj źle samopoczucie, jak zwykle zaczęlo sie od wymiotów, nie chce mi sie nic jesc, gowa boli, masakra nic sie nie chce...:-(

Witam Wszystkie czerwcowe mamusie w ten zimny dzień:) ja niestety dzisiaj na cmentarz sie nie wybieram mąż mi sie rozchorował biedactwo i nie pojedziemy:((( niestety :( no ale zdrowie najważniejsze przecież;-)
pojedziemy po niedzieli
a ja mam dzisiaj taki apetyt że:szok::szok::szok:

reklama
Do góry