reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

:-):-):-):-) i jak wedłóg twojego lekarza to jest 5 tydzien?? bo mi ostatnio na usg wyszlo ze to 6 tydzien , ale suwaczki i moje wyliczenia mowia ze to 5 tydzien wiec ja juz nie wiem jak to jest, chyba bede musiała porozmawiac z moim lekarzem :-D o co tu kaman :-D:-D

reklama
:-):-):-):-) i jak wedłóg twojego lekarza to jest 5 tydzien?? bo mi ostatnio na usg wyszlo ze to 6 tydzien , ale suwaczki i moje wyliczenia mowia ze to 5 tydzien wiec ja juz nie wiem jak to jest, chyba bede musiała porozmawiac z moim lekarzem :-D o co tu kaman :-D:-D

dla mnie to też troszkę dziwne, bo na takim kółku które dostałąm od gina to też 6 tydzień, ale suwaczek pokazuje swoje :) nic nie pozostaje tylko poczekać... później lekarz będzie mógł dokładniej wyliczyć.
Widziałaś już swoją fasolkę na usg?? jak byłam w zeszłym tygodniu to jeszcze nic nie było widać i się okropnie martwię.....

no mi w szpitalu tydien temu przed wyjsciem robili jeszcze usg to było ze ma 4,5mm ale widziałam tylko na monitorze, bo zdjecie zostało w papierach szpitalnych, a doswojego gina ide za neicałe 2 tyg. to jzu wedłog jego obliczen bezdie 8 tydzien. a ty sie nie martw!! bo napewno jest wszsytko dobrze!! nie wolno sie sugerowac kims bo kazda ciaza jest inna i przebiega inaczej !! wiec bez zmartwien prosze!! ;-)

jak byłam w zeszłym tygodniu to jeszcze nic nie było widać i się okropnie martwię.....

Spokojnie na pewno wszystko jest ok :) Ja jak miałam pierwsze usg to był tylko pęcherzyk płodowy. A tydzień po widać było już maleńkie bijące serducho :) - był to wg usg 6t6dz. :)
Teraz wizytę mam za 3 tygodnie i się niecierpliwie bo chce zobaczyć jak maleństwo rośnie :-D

dla mnie to też troszkę dziwne, bo na takim kółku które dostałąm od gina to też 6 tydzień, ale suwaczek pokazuje swoje :) nic nie pozostaje tylko poczekać... później lekarz będzie mógł dokładniej wyliczyć.
Widziałaś już swoją fasolkę na usg?? jak byłam w zeszłym tygodniu to jeszcze nic nie było widać i się okropnie martwię.....

Karo85 Twoj suwaczek pokazuje 6tydzien. 5tydzien i kilka dni czyli tydzien 6. U mnie nie zgadza sie to co powiedziala gin z tym co pokazuje suwaczek. Wg gin. dzis mam 7t i 4dz. :) Wole tak myslec,bo zawsze to wiecej tego najniebezpieczniejszego okresu za mna. Ja tez stresuje sie tak jak ty,czy aby wszystko bedzie dobrze. Bylam na jednym usg byl to 5t5dz bylo widac pecherzyk przwie na 9mm :) Objawy mam,wiec mam nadzieje,ze jest wszystko dobrze. Mieszkam w anglii i mniejw iecej na poczatku grudnia zrobia mi usg, badanie przeziernosci,czy jak to sie nazywa... Tutaj to jest bezplatne. Przed tym badaniem to chyba umre ze stresu. Jesju jak sie rozpisalam :)

A ja mam pytanie, czy któraś z Was może mi polecić jakiegoś lekarza ginekologa w Wawie w przychodni na ulicy Łojewskiej? Póki co byłam tylko prywatnie.

dziewczyny ta beta to chodzicie same na badania czy lekarz wam to zleca? bo moj lekarz tez zlecił mi badanie krwi i moczu, ale nie wiem czy ta beta jest w tych badaniach krwi uwzgledniona. i co ile powino sie ja badac?

dziewczyny ta beta to chodzicie same na badania czy lekarz wam to zleca? bo moj lekarz tez zlecił mi badanie krwi i moczu, ale nie wiem czy ta beta jest w tych badaniach krwi uwzgledniona. i co ile powino sie ja badac?

Ja robilam bete we własnym zakresie, lekarz mi jej nidgy nie zlecał, bo jak widzial na usg to juz pewnie juz nie było potrzeby, robilam na poczatku ją sobie jak jeszcze nie byłam u lekarza zeby potwierdzc ciaze i zobczyc czy rosnie:)

A zastanawiałyście się nad imionami???;-):-)
jak bedzie chłopczyk to Wojtuś lub Michałek a jak dziewczynka to Maja:-):-)

reklama

Beta nie jest w tym zawarta i lekarz sam z siebie Ci nie da, bo to jest drogie badanie.

Bety nie trzeba ciągle badać, jest ona w sumie po to żeby sprawdzić czy jesteś w ciąży

Do góry