reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cobra-to może być niska hemoglobina miałam tak w pierwszej ciąży i też często było mi słabo;najlepszy sposób jak robi siężle to usiąść i włożyćgłowe między nogi:tak:
paulka-ja mam ochote cały czasna zimnego szampana:-)a w poprzedniej ciąży jak widziałam piwo to odrazu mi się chciało go strasznie i też każdy mówił że to pewnie chłopak a tu niespodzianka dziewuszce tak się piwka chciało ciekawe kto teraz w brzuszku tak chce szampana hm:confused:

reklama
anj.81 nie martw sie jesli czasami twoj post pozostaje bez odpowiedzi, to sie na prawde czesto zdarza :tak: Bardzo fajnie ze tu z nami jestes :tak: I gratuluje wspanialych wiesci, na kiedy masz termin bo nie widzialam cie na liscie? Dopiszemy kolejna dziewczynke do statystyk :-D:-D

Dziękuję. Termin mam między 2 a 7 czerwca. Poproszę może o wpisanie na 7 :-) Bliżej urodzin mojej mamy , która nie doczekała się wnusi...

cobra- proszę uważaj na siebie, odpocznij i zwolnij troszkę . Ja często mdlałam przed ciąża taki mój urok ale w ciąży zdarzyło mi się to tylko raz i strasznie się tego boję, szczególnie jak jestem sama. Mój mąż często obserwuje moje źrenice(dziwnie się wtedy czuje bo na ogół jego odczucia nie zgadzają się z moimi:-) on do mnie słabo ci? ja ,że -nie, na co on- przecież widzę po oczach, że tak... i tak to wygląda hihi. Ja swoje on swoje. Ale tacy to oni już są- a może tylko mój. Teraz chodzi dumny jak paw i chwali się jaki to sztukmistrz no bo przecież sztuką jest zrobić (muszę zacytować niestety) "dziurkę w dziurce"

Co do zachcianek alkoholowych -to ja bym najchętniej napiła się ginu z tonikiem:-) no cóż zostaje mi tylko niestety , od czasu do czasu , troszkę czerwonego wina(zalecenie pani doktor)

właśnie się zorientowałam ,że zrobiła Nam się przewaga dziewuszek, więc może ja nadal mam szansę:-):-):-):-):-D:-D:-D na córeczkę

anj.81
uwierz mi,że jak by mi lekarz powiedział na 100% co będę miała to też bym się pewnie nie spytała o poszczególne parametry co i jak :-):-) gratulacje

Dziekuję. Po prostu kilka z Was mówiło o tym...zresztą jest zdrowa, śliczna( choć na zdjęciu wygląda jakby jej oczko wyszło :-) a poza tym ma piękne długie nogi- ciekawe po kim ja raczej jestem kurdupelek a mój mąż do najwyższych też nie należy...:-)

Dziekuję. Po prostu kilka z Was mówiło o tym...zresztą jest zdrowa, śliczna( choć na zdjęciu wygląda jakby jej oczko wyszło :-) a poza tym ma piękne długie nogi- ciekawe po kim ja raczej jestem kurdupelek a mój mąż do najwyższych też nie należy...:-)

moze geny po babci albo dziadku:):tak::tak::tak:

wiecie co mam tyle nauki a caly czas wymyslam cos do roboty wogole nie chce mi sie za ta nauke zabrac co zrobic zeby cos weszlo do tej głowy:-D:-D:-D:-D

jeśli masz zdjęcia z USG to liczymy na ich dodanie:-):-):-)
moje dziecko ma długi tułów a nóżki raczej krótkie ;-):-D ale i tak jest piękne

wiecie co mam tyle nauki a caly czas wymyslam cos do roboty wogole nie chce mi sie za ta nauke zabrac co zrobic zeby cos weszlo do tej głowy:-D:-D:-D:-D
A ja bym się chętnie pouczyła. Wiele z Was pisze,że coś zalicza , piszę pracę...Boże to ile wy macie lat:-) Czuję się staro przy Was hihi, i na dodatek grubo - bo najadłam się naleśników ech

reklama
Do góry