Ola_fasola
Moderatorka
Cześć dziewczyny! ja się wczoraj nic nie odzywałam bo cały dzień nie było mnie w domu, najpierw zrobiliśmy sobie dłuuugi spacer do lasu z psem a potem mój mężulek wymyślił że może by jednak zmienił wsamochodzie opony na zimę i tak zoszło nam się cały dzień, przyokazji kupiłam sobie buty takie specjalne na śnieg, bo u nas jest tyle śniegu że nie wiem jak bym dziś wyszła z psem na spacer i oglądaliśmy wstępnie meble dla dziecka tzn łóżko takie większe żebym miała je gdzie przewijać i leżakować z maluchem, i tak się teraz zastanawiamy czy pokoj dla dziecka zrobić typowo dziecinny czy taki w miare normalny a dodatkami dziecięcymi.A Wy jak robicie?
Magdalena i anecznik gratulacje!
zdec cieszę się że już jest lepiej i trzymam kciuki żeby ci zrobili dziś wszystkie badania i żeby wszystko wyszło dobrze! zobaczysz na pewno wszystko będzie super aegzaminy zawsze da się przełożyć, dzidziuś i jego zdrowie ważniejsze jest od wszystkiego!
Codo spotkania dziewczyn z Warszawy i okolic ja bardzo chętnie.
Zajrzę do Was po 11 jak będę w biurze a teraz idę się kąpać !
Magdalena i anecznik gratulacje!
zdec cieszę się że już jest lepiej i trzymam kciuki żeby ci zrobili dziś wszystkie badania i żeby wszystko wyszło dobrze! zobaczysz na pewno wszystko będzie super aegzaminy zawsze da się przełożyć, dzidziuś i jego zdrowie ważniejsze jest od wszystkiego!
Codo spotkania dziewczyn z Warszawy i okolic ja bardzo chętnie.
Zajrzę do Was po 11 jak będę w biurze a teraz idę się kąpać !