reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja tam dużego mrozu też nie lubię, ale z dwojga złego to wole 2 stopnie na minusie niż 30 na plusie jak to latem czasem bywa :-)

My po wizycie u księdza i mamy termin :-) 6 lutego ponownie wychodzę za maż, tzn tym razem kościelny :-) Jednak już się stresuje, cywilny to był dla mnie taki "niezobowiązujący" w razie czego 600 zł i po rozwodzie a teraz to już tak na całe życie (mam nadzieje). Mam nadzieje, że się nie skompromituje. Nawet jeśli to będzie tylko z 10 osób to dużo świadków nie będzie :-)
A ja tam zdecydowanie wolę jak jest 30 + :-D typowe dziecko czerwca ze mnie, w zimę jak mama brała mnie na spacer to uciekałam spowrotem do domu i nie dało sie mnie wyciągnąć, bo wrzeszczałam :-D zresztą problem z wychodzeniem w zimę mam nadal :-)
No to gratuluję:-) ślub kościelny to ogromna odpowiedzialność :-D oby wszystko było tak jak sobie zaplanujecie :tak:

oj to będziemy razem świętować ja też 6 luty slub tyle ze cywilny:-)
jeszcze nie mamy ani ubrań ani obrączek, tylko sala na obiad zarezerwowana, ale nie robie żadnych cudów, tylko dla najbliższej rodziny 15 osób będzie;-)
mam nadzieje że chociaż śniegu troche będzie, bo dziś to już ani troche go nie ma
U mnie pełno śniegu, najwyżej Ci trochę dowieziemy :-D no i oczywiście także gratuluję ślubu :-)

reklama
Wpadłam szybko powiedzieć dobranoc i do łóżeczka zmykam:tak:u nas tez śniegu pełno a ja jutro muszę wyjechać:szok:

Spokojnej nocki.

Ja rowniez uciekam do lozka, jutro czeka nas wizyta i badanie polowkowe a to jednak troche stresu..
Kpi ciesze sie ze jestes zadowolona z pracy, i ze mimo to znajdujesz chwilke dla nas :-D
zdec trzymam bardzo mocno kciuki za jutrzejsze badania! dobrze ze masz tam internet bedziemy na biezaco:tak:
magdalena, anecznik gratuluje, to dopiero bedzie dzien pelen emocji!

slodkich snow dziewczyny!:-)

Dzień dobry!
Witam się przy śniadanku:-)muszę dziś wyjechać a tu biało i ślisko:szok:służba drogowa jak zwykle w zimowy sen zapadła:-pwięc mam trochę cykora:shocked2:aaaaale...dam radę:tak:wczoraj byłam dalej i wróciłam:-D Życzę Wam miłego dnia.

Witam wszystkie czerwcowe mamuśki!!!:-)

Witamy:-) Czyżby to kolejna czerwcóweczka???

czesc dziewczyny

przede wszystkim gratuluje ślubów 6 lutego zapowiada sie dzień pełen wrazen dla WAS:tak::tak::tak::tak:

ja jakos zmarzlam w nocy sniegu napadalo u nas:szok::szok::szok::szok: jeszcxze sypie tylko zeby mrozów znowu -15 nie bylo:no::no::no::no: nie lubie kiedy tak zimno jest brrrrr\

a jak tam Wasze maluszki daja o sobie juz mocno znac? moja mała to tak mocno juz kopie :szok::szok::szok::-D:-D:-D :-Dale ciesze sie bo jestem spokojniejsza jak codzienie ja czuje::tak::tak::tak:;-):-)

Hej dziewczyny :-) Ale biało za oknami.
Witam i ja nową czerwcówkę. :-D
Wczoraj byliśmy ze znajomymi w kinie na filmie "ciacho" i powiem że taka lekka komedia i jedyne co to mogłaby być trochę krótsza. :-D
A teraz czeka mnie ciężki tydzień i oby do piątku :cool2:

reklama
ja idde chyba jeszcze troche pokimac a potem ostro za nauke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo w piatek mam koło w sobote egzamin i w niedziele do tego koło..... ale naszczescie prace juz prawie skonczylam naskrobałam 35 stron:szok::szok::szok::-D
gdyby nie bibligrafia to mialabym napewno plagiat he he:-D:-D:-D

Do góry