reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja już wstawiłam serniczek do piekarnika:)

Zazdroszczę energii. :-)
Ja też miałam ochotę na ciasto, więc sobie kupiłam babkę piaskową:-):-)
I będę ją wieczorem zajadała z mleczkiem:tak::tak::tak:
A tymczasem robię mężusiowi Danie chińskie, a ja sobie zjem sałatkę z tuńczykiem i ogóreczkiem:-):-) A potem to zagryzę koreczkami, bo jeszcze trochę mi zostało:tak::tak:

Zazdroszczę energii. :-)
Ja też miałam ochotę na ciasto, więc sobie kupiłam babkę piaskową:-):-)
I będę ją wieczorem zajadała z mleczkiem:tak::tak::tak:
A tymczasem robię mężusiowi Danie chińskie, a ja sobie zjem sałatkę z tuńczykiem i ogóreczkiem:-):-) A potem to zagryzę koreczkami, bo jeszcze trochę mi zostało:tak::tak:
mmm chińszczyzna uwielbiam...a serniczek wyrósł pod niebo:)

Zmarnowałam kolejny dzień :-( nie przybyło mi ani jednej strony w pracy :-( Jutro rano idę z mężem do kina (bo wygrał bilety) niestety na polską "komedię". Więc pewnie kolejny dzień będzie zmarnowany. Jakoś przelatuje mi ten czas między palcami, zamiast korzystać z tego że tyle go teraz mam to marnuje a jak przyjdzie dziecko to pewnie nie będę wiedziała w co ręce włożyć :-D

Agast a gdzie zapisalas się do szkoły rodzenia? Ja na Inflancką.

A ja sobie leze i odpoczywam, dziś mąż mnie zastępuje i własnie zabrał mojego laptopa żeby mi go naprawiać i muszę was czytać z iphona. czekam na niego aż wróci i zjemy pyszne golabki dostaliśmy od mojej mamy mniammm ale wstyd się przyznać tez czasem po kryjomu jem gorące kubki:)

Agast a gdzie zapisalas się do szkoły rodzenia? Ja na Inflancką.

A ja sobie leze i odpoczywam, dziś mąż mnie zastępuje i własnie zabrał mojego laptopa żeby mi go naprawiać i muszę was czytać z iphona. czekam na niego aż wróci i zjemy pyszne golabki dostaliśmy od mojej mamy mniammm ale wstyd się przyznać tez czasem po kryjomu jem gorące kubki:)
Ola ja tez mam większą chęć teraz w ciąży niz przed na gorące kubki a szczególnie zupki pikantne:)

reklama
Do góry