krakowianka79
nowalijka
Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradni
dzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradnidzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa
![]()
życzę powodzenia i oby te badania cie uspokoiły i ardzo szybko wracaj do nasIzia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradnidzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa
![]()
Kochana trzymam kciuki! Wszystko będzie super, zobaczysz :-)Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradnidzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa
![]()
Trzymam kciuki kochanaIzia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradnidzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa
![]()
Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradnidzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa
![]()
![]()
Witam sie i ja tak pozno bo rano wstalam tak okolo 9 poszlam do sklepu i wrocilam o 12 bo zaszłam do kolezanki na chwilke i jak zaczelysmy plotkowac to zrobilo sie tak pozno hehe ona jest teraz w 9 miesiacu ciazy i juz maja wszystko gotowe nie długo pewnie bedzie miała swoje ukochane maleństwo ....
ale u nas tez juz teraz z górki wiec my tez niedługo bedziemy mieli swoje skarby
dziewczyny ciesze sie ze wizyty udane i ze kolejne mamusie znaja plec swoich brzdąców
ja jestem taka głodna ze zmyka teraz zrobic obiadek bo zaraz oszaleje
gniesha- ja jestem urodzona 28 stycznia powiem Ci ze bardzo nie wiem która to dekada nigdy tym jakos sie nie przejmowąłam hi hiale mam wybuchowy charakter i to bardzo jestem strasznie nerwowa zawsze musze postawic na swoje i juz a jak maz nie chce ustapic to sie klocimy hi hi ale potem go przepraszam i zwalam wine na charakter ale on taki kochany i zawsze mi wybacza za to go kocham a on raczek bardzo skryty duzo nie mowi co robi ale jest uparty i czasem umie tak zakręcic ze i tak postawi na swoim taki mały przebiegły lisek hi hi ale nie moge narzekac jest zaradny czuły choc ta swoja upartoscia czasem doprowadza mnie do sząłu i jest bardzo pamietliwy nie wiem jak Twoj ale moj pamieta cos co mu powiedziałam jakis czas temu o czym ja juz nie pamietam dawno a on wyciaga wszystko czasem hi hidobrą pamięc
![]()
a ja jestem z 1 stycznia![]()