reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradni ;) dzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa:happy2:

reklama
Izia_tcz - ja idę jutro do szpitala w związku z amnio a kiedy wróce nie wiem bo na oddział idę normalnie nie do poradni ;) dzięki za posta - pozdrawiam serdecznie trzymajcie się - nie wiem kiedy tu zajrzę papapapa:happy2:

to ty się trzymaj kochana, kciuki juz zacisnięte za badania:-) daj znac jak tylko będziez mogła:-)

życzę powodzenia i oby te badania cie uspokoiły i ardzo szybko wracaj do nas:tak::tak::tak:

Kochana trzymam kciuki! Wszystko będzie super, zobaczysz :-)
Czytałam kiedyś że jedynie 2-3% wszystkich wykonywanych amnio wykazują jakieś nieprawidłowości, więc myslę że nie ma się czym martwić.
Wracaj szybko z dobrymi wieściami a my tu trzymamy cały czas kciuki zaciśnięte za Was!!

krakowianka-powodzenia
koliander-właśnie dwa dni temu zamówiłam rogala i czekam z niecierpliwością aż przyjdzie:tak:
Właśnie dzwonił do mnie wychowawca córci żebym przyszła w poniedziałek bo pyskuje nauczycielom i cuda w tej szkole wyprawia taka jestem na nią zła że niewiem:wściekła/y:

pamiętaj,że wszystkie jesteśmy myślami z Tobą i trzymaj się dzielnie i odezwij się jak najszybciej !!!!!!

Witam sie i ja tak pozno bo rano wstalam tak okolo 9 poszlam do sklepu i wrocilam o 12 bo zaszłam do kolezanki na chwilke i jak zaczelysmy plotkowac to zrobilo sie tak pozno hehe ona jest teraz w 9 miesiacu ciazy i juz maja wszystko gotowe nie długo pewnie bedzie miała swoje ukochane maleństwo ....
ale u nas tez juz teraz z górki wiec my tez niedługo bedziemy mieli swoje skarby

dziewczyny ciesze sie ze wizyty udane i ze kolejne mamusie znaja plec swoich brzdąców:tak::tak::-D:-D

ja jestem taka głodna ze zmyka teraz zrobic obiadek bo zaraz oszaleje

gniesha- ja jestem urodzona 28 stycznia powiem Ci ze bardzo nie wiem która to dekada nigdy tym jakos sie nie przejmowąłam hi hi:-D:-D:-Dale mam wybuchowy charakter i to bardzo jestem strasznie nerwowa zawsze musze postawic na swoje i juz a jak maz nie chce ustapic to sie klocimy hi hi ale potem go przepraszam i zwalam wine na charakter ale on taki kochany i zawsze mi wybacza za to go kocham a on raczek bardzo skryty duzo nie mowi co robi ale jest uparty i czasem umie tak zakręcic ze i tak postawi na swoim taki mały przebiegły lisek hi hi ale nie moge narzekac jest zaradny czuły choc ta swoja upartoscia czasem doprowadza mnie do sząłu i jest bardzo pamietliwy nie wiem jak Twoj ale moj pamieta cos co mu powiedziałam jakis czas temu o czym ja juz nie pamietam dawno a on wyciaga wszystko czasem hi hidobrą pamięc :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja jestem z 1 stycznia:) też jestem nerwus, ale szybko ustępuję dla świętego spokoju. Mój rak też jest cholernie pamiętliwy:) i też bardzo zaradny. Czułości słowami nie wyraza, ale za to wieeelki z niego przytulasek:)

krakowiankamocno trzymamy za Was kciuki. Jak wrócisz to się koniecznie odezwij.

ewusja podziwiam Twoją cierpliwość. ja bym tam narobiła takiego rabanu, że na długo by mnie zapamiętali. I poszłabym do ordynatora powiedzieć co myślę! Zmień kochana tego lekarza dla Waszego dobra- każdy będzie lepszy od tej ignorantki!!!!!

reklama
Do góry