reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

zdec u mnie sie okazalo ze moj telefon starszy od wegla nie chce sie polaczyc ze stacjonarnym nr,z innego tel od razu dallo rade.ja dopiero w lutym,bo licze na poznanie plci, bedzie to 22 tydzien,wczesniej zle policzylam i myslalam ze 24;/ mam nadzieje ze te dwa tygodnie nic nie zmienia.
a tak z ciekawosci,ile placisz?

reklama
Witam sie i ja tak pozno bo rano wstalam tak okolo 9 poszlam do sklepu i wrocilam o 12 bo zaszłam do kolezanki na chwilke i jak zaczelysmy plotkowac to zrobilo sie tak pozno hehe ona jest teraz w 9 miesiacu ciazy i juz maja wszystko gotowe nie długo pewnie bedzie miała swoje ukochane maleństwo ....
ale u nas tez juz teraz z górki wiec my tez niedługo bedziemy mieli swoje skarby

dziewczyny ciesze sie ze wizyty udane i ze kolejne mamusie znaja plec swoich brzdąców:tak::tak::-D:-D

ja jestem taka głodna ze zmyka teraz zrobic obiadek bo zaraz oszaleje

gniesha- ja jestem urodzona 28 stycznia powiem Ci ze bardzo nie wiem która to dekada nigdy tym jakos sie nie przejmowąłam hi hi:-D:-D:-Dale mam wybuchowy charakter i to bardzo jestem strasznie nerwowa zawsze musze postawic na swoje i juz a jak maz nie chce ustapic to sie klocimy hi hi ale potem go przepraszam i zwalam wine na charakter ale on taki kochany i zawsze mi wybacza za to go kocham a on raczek bardzo skryty duzo nie mowi co robi ale jest uparty i czasem umie tak zakręcic ze i tak postawi na swoim taki mały przebiegły lisek hi hi ale nie moge narzekac jest zaradny czuły choc ta swoja upartoscia czasem doprowadza mnie do sząłu i jest bardzo pamietliwy nie wiem jak Twoj ale moj pamieta cos co mu powiedziałam jakis czas temu o czym ja juz nie pamietam dawno a on wyciaga wszystko czasem hi hidobrą pamięc :tak::tak::tak::tak::tak:

I znów nachodzi mnie temat jedzenia:)Kochane zrobiłam pyszny kapuśniaczek właśnie wsuwam a na drugie rybka i ziemniaczki z suróweczka z kiszonej kapusty:)

ale masz fajnie:-) ja mam drugi dzień ogórkową:-)ale nie będę dzisiaj jadła, jestem dzisiaj cały dzień na sucharach:-(mam od wczoraj jakieś problemy żołądkowe:-(

No i byłam już w tym szpitalu...Słuchajcie jestem tak wściekła na te babsko,że aż mnie głowa boli...Zajechałam na izbie przyjęć dałam skierowanie do szpitala no i ona dzwoni na oddział i akurat moja prowadząca dziś miała dyżur....I zaraz oddzwania że jednaknie...żebym przyszła w piątek do niej do gabinetu i na poniedziałek wypisze mi skierowanie...I znowu ze wszystkimi manatkami do domu...Ale już dośc tego...przeszła sama siebie i pójdę do niej ostatni raz i zmieniam lekarza..Nie ważne na jakiego...Każdy będzie lepszy od niej....Ale tak mnie to wszystko wpieniło co za szopki odstawia...JA nie wiem po prostu co za nieodpowiedzialność...Aż z tych nerwów głowa mnie boli i nie możne przestać....

Spokojnie, nie denerwuj się, bo zaszkodzisz i sobie i dziecku.

dziewczyny tak sobie czytam o waszych wyborach lekarzy i musze powiedziec, że mój gin to super lekarz. chodzę do niego na NFZ. To jedyny lekarz do jakiego chodzę. Mówi mi po imieniu. I widzę, ze miałam szczęście trafiając na niego. Naprawdę dba o pacjentki i zawsze w poczekalni wszystkie go chwalą. Jeśli pisze skierowanie do szpitala, to pielęgniarki z ośrodka (bo to ośrodek zdrowia na wsi) dzwonią i pytaja czy bedzie miejsce, jak nie to szukają w innym szpitalu.
Mimo , ze mieszka teraz w innej miejscowości nawet w innym wojewódxtwie - to i tak jeżdżę do tego ośrodka zdrowia.

No i byłam już w tym szpitalu...Słuchajcie jestem tak wściekła na te babsko,że aż mnie głowa boli...Zajechałam na izbie przyjęć dałam skierowanie do szpitala no i ona dzwoni na oddział i akurat moja prowadząca dziś miała dyżur....I zaraz oddzwania że jednaknie...żebym przyszła w piątek do niej do gabinetu i na poniedziałek wypisze mi skierowanie...I znowu ze wszystkimi manatkami do domu...Ale już dośc tego...przeszła sama siebie i pójdę do niej ostatni raz i zmieniam lekarza..Nie ważne na jakiego...Każdy będzie lepszy od niej....Ale tak mnie to wszystko wpieniło co za szopki odstawia...JA nie wiem po prostu co za nieodpowiedzialność...Aż z tych nerwów głowa mnie boli i nie możne przestać....
Myślę, ze po takiej sytuacji to już na prawdę nie masz się co zastanawiać nad zmianą lekarza:tak: i bez nerwów, bo to szkodzi tylko Tobie i dzieciakom:tak:

No co za głupia baba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co ona sobie zabawę urządza czy co??? Masz rację zmieniaj lekarza jak najszybciej:tak::-)dla dobra swojego i dziecka:tak:

ewus zmieniaj lekarza bo az nie ma slow na takie traktowanie :baffled: ciaza sama w sobie jest dla nas sporym stresem, bo co cie ma jakis babsztyl dodatkowo denerwowac
mama mikolaja dobrze ze wszystko ok, bedziemy mialy polowkowe w tym samym dniu :-D, mam nadzieje ze wyniki beda super!

A propos spania, ja sypiam z rogalem i spie jak zabita, podpiera plecy i rosnacy brzuch, moze warto wyprobowac jesli macie problemy z pozycja?

Zajadam juz druga porcje kiesielku Slodka Chwila owoce lesne, mniam! :-D

Ostatnia edycja:
trochę posprzątałam w domku minęła godz a tu znowu tyle stron uffffffffff ale macie tempo!!!! lece zrobić jakiś obiadek i po południu na wizyte niestety bez usg ale moze choć serduszka posłucham

reklama
ewus-no nie ja bym chyba szału tam w szpitalu dostała a te babsko zagryzła co za małpa jedna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szukaj innego lekarza ja nawet razu bym już jej widzieć nie chciała.

Ale jestem głodna a jeszcze godzinka pracy chyba skocze do sklepu obok tylko na co ja mam ochote:confused:

Do góry