reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zwasze spałam tylko na brzuchu, więc teraz to sie męczę strasznie. Na plecach jest mi źle spać, na prawym boku też więc siłą rzeczy śpię na lewym choc nie lubie:-(także nie pamiętam ostatnio całej przespanej nocy. Ale na szczęście teraz moge sie w dzieć przespać, co zresztą przed chwilą uczyniłam:-)Połozyłam się by poczytac książkę i niew iem kiedy usnęłam:-)

lena - pojawił się kiedyś tu na wątku taki link i wiem że ktoś tam kupował Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Nawet w miare fajne spodenki na zimową porę:)
Ola Fasola a ja się wystraszyłam bo pracuje w sumie i na magazynie i w biurze i ostatnio jak w swieta był ruch to troche dzwigałam:(Ale jest wssystko ok:)

reklama
No i byłam już w tym szpitalu...Słuchajcie jestem tak wściekła na te babsko,że aż mnie głowa boli...Zajechałam na izbie przyjęć dałam skierowanie do szpitala no i ona dzwoni na oddział i akurat moja prowadząca dziś miała dyżur....I zaraz oddzwania że jednaknie...żebym przyszła w piątek do niej do gabinetu i na poniedziałek wypisze mi skierowanie...I znowu ze wszystkimi manatkami do domu...Ale już dośc tego...przeszła sama siebie i pójdę do niej ostatni raz i zmieniam lekarza..Nie ważne na jakiego...Każdy będzie lepszy od niej....Ale tak mnie to wszystko wpieniło co za szopki odstawia...JA nie wiem po prostu co za nieodpowiedzialność...Aż z tych nerwów głowa mnie boli i nie możne przestać....

witam mamusie
dopadlam sie do kompa u sasiadki i nadrabiam zaleglosci ale sie nie da!! tyle piszecie a ja mam tylko chwilke,u nas wszystko ok 11.stycznia idziemy na echo wiec mam nadzieje na dobre wiesci ,postaram sie wam napisac co i jak...
pozdrowienia i trzymajcie sie zdrowo :-):-)

witaj:-) tak myślałam o Tobie, bo dawno nic nie pisałas, cieszę się , że wszystko ok:-D

ze spaniem mam ogromne problemy
na wznak nie wygodnie bo krzyz boli
na boku tez nie bo brzuch ciagnie
sama nie wiem jak spac:-(
pewnie dlatego taka przymulona jestem cale dnie

No i byłam już w tym szpitalu...Słuchajcie jestem tak wściekła na te babsko,że aż mnie głowa boli...Zajechałam na izbie przyjęć dałam skierowanie do szpitala no i ona dzwoni na oddział i akurat moja prowadząca dziś miała dyżur....I zaraz oddzwania że jednaknie...żebym przyszła w piątek do niej do gabinetu i na poniedziałek wypisze mi skierowanie...I znowu ze wszystkimi manatkami do domu...Ale już dośc tego...przeszła sama siebie i pójdę do niej ostatni raz i zmieniam lekarza..Nie ważne na jakiego...Każdy będzie lepszy od niej....Ale tak mnie to wszystko wpieniło co za szopki odstawia...JA nie wiem po prostu co za nieodpowiedzialność...Aż z tych nerwów głowa mnie boli i nie możne przestać....
Kochana nie denerwuj się bo to nic nie pomoże widzisz takie "france" się trafiają i to bardzo często nie ma jak to do doktora chodzić;)

co za lekarz:szok::szok::szok: szkoda tylko twoich nerwów:wściekła/y::wściekła/y:

Mi też po dwóch dniach prób udało się dodzwonić do rejestracji i zarejestrować na wizytę na 18.stycznia:-) Bo mi się zwolnienie kończy 16stycznia:-p

tez mam wizyte 18 stycznia:-) połówkowe prywatnie a 19 do przychodni po dalsze zwolnienie:-)

ewus2090 - ja bym od razu zmieniła lekarza bo znając mój charakter to nie wiem jaby się zakończyło spotkanie z ta babą

reklama
I znów nachodzi mnie temat jedzenia:)Kochane zrobiłam pyszny kapuśniaczek właśnie wsuwam a na drugie rybka i ziemniaczki z suróweczka z kiszonej kapusty:)

Do góry