reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja mam mieć cc.
Z Paulinką niestety miałam zatrzymanie akcji porodowej i skończyło się cesarka i teraz lekarz mówi że ze względu na pierwsze cięcie bedzie drugie

bedzie dobrze wszystko
i trzymam kciuki zeby Wam te wymioty dziewczyny juz mineły i zebyscie mogły sie cieszyw pełni ciąża....i słodko spokojnie spac sobie w nocy:tak:;-)

reklama
Dobra laski pędzę bo mój serial się zaczął "barwy szczęścia" i m jak ma ja jak zwykle się tu rozpisałam:) kolorowych snów życzę i karauchy po poduszy:)
PS Jutro przed szpitalem postaram się jeszcze Was odwiedzić:)

miłego oglądania:-) a potem słodkich snów i trzymam mocno kciuki za Was

bedzie dobrze wszystko
i trzymam kciuki zeby Wam te wymioty dziewczyny juz mineły i zebyscie mogły sie cieszyw pełni ciąża....i słodko spokojnie spac sobie w nocy:tak:;-)

Ja już powoli zaczynam wracać do życia w szczególności jak mi coś bulgocze w brzuszku:-) i mam nadzieję, że badaicka też się pozbędzie wymiotów

Ostatnia edycja:
A mi koleżanka o tym powiedział...bo myślałam że nie można brac takich tabletek...ale nawet na ulotce jest że śmiało mozesz brać:-) będzie Ci mam nadzieję lżej:) ja nawet po wodzie miałam także wiem jak to jest:szok:
ja tez slyszalam ze rennie pomaga moja kumpela tez brała go w ciąży i pomagało nwiec spróbuj i nie mecz sie:no::no::-)
No skoro tyle osób mi tak mówi to jutro zaraz wysyłam męża do apteki

Mam nadzieję, że aż tyle mi nie przybędzie. Trochę jestem za mała żebym miała taką wagę :baffled:
No ja mam nadzieje,że nie az tyle bo nie było to wcale fajne

Dopiero nadrobiłam to coście napisały, ale teraz pewnie wszystkie pobiegły na seriale :-)
Ja na dziś dzięki moim hormonom mam dość seriali, poryczałam się bowiem na "Buffy" serialu dla młodzieży i mój mąż miał niezły ubaw. Wcale mu się nie dziwie, też mnie bawiło to że nie mogłam przestać płakać, późniejszy ból głowy już nie bardzo ale co tam :-)

Nie każdy ogląda seriale :-) oj wiele kobiet w ciązy staje się nadwrażliwymi, ze mną włącznie tylko szkoda, że moja rodzina tego nie rozumie i uważa mnie za histeryczkę

reklama
Do góry