reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Powaznie?:szok:
Nikt, nawet lekarz mi do tej pory o tym nie mówił :no:
W ciąży z Paula strasznie się męczyłam ze zgagą, nic mi nie pomagało a nikt mi nie doradził takiego specyfiku kazali mi pić mleko a po nim ja czuję się fatalnie
A mi koleżanka o tym powiedział...bo myślałam że nie można brac takich tabletek...ale nawet na ulotce jest że śmiało mozesz brać:-) będzie Ci mam nadzieję lżej:) ja nawet po wodzie miałam także wiem jak to jest:szok:

reklama
Powaznie?:szok:
Nikt, nawet lekarz mi do tej pory o tym nie mówił :no:
W ciąży z Paula strasznie się męczyłam ze zgagą, nic mi nie pomagało a nikt mi nie doradził takiego specyfiku kazali mi pić mleko a po nim ja czuję się fatalnie

ja tez slyszalam ze rennie pomaga moja kumpela tez brała go w ciąży i pomagało nwiec spróbuj i nie mecz sie:no::no::-)

A mi koleżanka o tym powiedział...bo myślałam że nie można brac takich tabletek...ale nawet na ulotce jest że śmiało mozesz brać:-) będzie Ci mam nadzieję lżej:) ja nawet po wodzie miałam także wiem jak to jest:szok:

Miałaś już zgagę? Myślałam, że zgaga jest na końcu ciąży jak płód naciska na żołądek

No to widze że masz tak jak ja miałam w pierwszej ciazy :tak: najpierw 6 kg w dół a potem 20 na plusie :baffled: Tez byłam w szpitalu pod kroplówkami.
Tym razem też leżałam w listopadzie i podawali mi elektrolity.
mam nadzieję że to się juz niedługo skończy i zacznę się nareszcie tak w pełni cieszyć ciązą

Mam nadzieję, że aż tyle mi nie przybędzie. Trochę jestem za mała żebym miała taką wagę :baffled:

ale Wy dzisiaj pędzicie, ruch jak na Marszałkowskiej:-D:-D:-D
ledwo położyłam małego spać i już ma kilka stron do nadrobienia :-);-)
Wogóle pedzicie tu z postami jak na autostradzie :-D
Ja ze względu na swoje samopoczucie nie jestem nawet w stanie byc na bierzaco :-(

oj rozumiem i to bardzo dobrze i powiem ci szczerze , że denerwowało mnie to jak jakaś kobieta mówiła- wymioty - każda przez to przechodzi. Może i każda ale każda inaczej . mnie wymioty wyrywały nawet ze snu, Nie życzę tego nikomu
Boshe nareszcie ktoś kto mnie w pełni rozumie i nie myśli że ściemniam :happy2:
Nocne wymioty to najgorsza rzecz jaka może być.Śpisz sobie słodko a tu nagle zryw i biegiem do łazienki :baffled:
biedactwa......
ale za to moze poród bedziecie mialy lżejszy bo teraz sie nacierpicie z tymi wymiotami..... za to ja miałam tylko mdłosci na poczatku a boje sie ze porod bede miala ciezki moja mama miala i bole z krzyża i z brzucha:szok::szok::baffled::baffled:
Ja mam mieć cc.
Z Paulinką niestety miałam zatrzymanie akcji porodowej i skończyło się cesarka i teraz lekarz mówi że ze względu na pierwsze cięcie bedzie drugie

Dobra laski pędzę bo mój serial się zaczął "barwy szczęścia" i m jak ma ja jak zwykle się tu rozpisałam:) kolorowych snów życzę i karauchy po poduszy:)
PS Jutro przed szpitalem postaram się jeszcze Was odwiedzić:)

reklama
Dziewczyny szaleje z tymi postami:szok::szok:

magdalena79, zyraffka - duzo zdrówka zycze:tak:
paulka82 - 500zl:szok::szok: to zaszalałas:szok::szok:, ja w sumie tez bym mogla sobie coś kupic bo mąż odebrał moje bony swiateczne z pracy i to bardzo ładną sumke:-D:-D
gniesha- piekny brzusio:tak:
ewus2090 - w ogole bym sie nie zastanawiała i trzeba szukać innego lekarza, co ci po tej kobiecie ze w szpitalu przyjmuje jak i tam pożytku z niej nie ma:no:
arica - witaj:-)
anj.81 - ja mam tak samo jak ty, wymioty przez 6 tygodni, schudłam 6 kilo, teraz 3 kg mam wiecej, mam nadzieje, ze nie skonczy sie tak jak piszesz ty i badaicka ze potem 20 kg do przodu:szok:

Do góry