reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hejka. Udało mi się w końcu włączyć mój internet.Coś słaby zasięg mają w tym szpitalu. No właśnie, leże już drugi raz. Było podejrzenie ,że mi wody odchodzą, ale fałszywy alarm,. Za to znaleźli mi ,że mam mało potasu i zły mocz , i dostaje kroplówki. Dzidzia zdrowy i duży. No i najważniejsze- na 98 % będzie SYNUŚ!!!

reklama
anecznik - współczuję tego pisania pracy, ale najważniejsze to sie spiąć i mieć to z głowy :tak: A bliźnięta to na prawdę wspaniali ludzie :-) po mnie widać haha :-D
zyrraffka - a mi sie wstać udało o 7-30 :-) i jak na 8 zeszłam do przychodni to pierwsza od razu weszłam i miałam z glowy, a jak ostatnio byłam na 15 to wyszłam po 17:no: więc już wolałam sie na 8 wybrać:tak: ale na 6 o zgrozo nie wiem czy dałabym radę :-D a wizytę mam w piątek o 18 :-)
kajdusia - jeszcze dziś wieczorem będziesz tryskać energią po wizycie :-)
emalia82- dobrze, że wiedzą co Ci już jest, obyś szybko mogła sie wynieść z synkiem do domku :-D:tak:

lenka- mój mężus jest rakiem:) Tyyyypowy męski przedstawiciel tego znaku- stanowczy, chodzi swoimi ścieżkami, uuuuupaaaarty jak osioł... No i jeśli potwierdzi się mój termin, to nasze Maleńswto tez będzie rakiem:) Wstępny termin miałam na 24 czerwca- urodzinki mojego mężusia:):):), imieninki teściowej i babci:)....Aaaaaaaaale by się uzbierało uroczystości na jeden dzień. U nas w domu często opowiada się teraz historię, jak to do teściowej na imieniny pozchodziły się tłumy gości, a ona się bidna nagotowała i pojechała na porodówkę:) Imieninki przerodziły się w pępkowe:):):) Zwłaszcza że szanowny Pan teśc, mając 2 córki trafił w końcu SYNA:) Lubię słuchać tej historii...

witam wszystkie nowe koleżanki. Super że nas przybywa. Życzę Wam tooony zdrówka
Kochana właśnie najgorsze to jest z ta upartością:)Czasami mi to wręcz samej porzeszkadza, że jestem taka uparta jak osioł:)

Hejka. Udało mi się w końcu włączyć mój internet.Coś słaby zasięg mają w tym szpitalu. No właśnie, leże już drugi raz. Było podejrzenie ,że mi wody odchodzą, ale fałszywy alarm,. Za to znaleźli mi ,że mam mało potasu i zły mocz , i dostaje kroplówki. Dzidzia zdrowy i duży. No i najważniejsze- na 98 % będzie SYNUŚ!!!

To wypoczywaj jak najwięcej. Dobrze że wiedzą z czym walczą, bo nie będzie to "walka z wiatrakami":-)
Swoją drogą to jakiś fajny szpital, że internet tam mają;-) Na Kamińskiego we Wrocławiu nie ma:no::no:
A ty mi zaraz powiesz że leżysz w Trzebnicy:-p

Hej Kochana i znów nie dałaś znać;)A ILE będziesz leżała??Gratuluję Synka:)

emalia - no to odpoczywaj i wracaj szybko do domku:-)
a czemu podejrzenia takie się u ciebie pojawiły?

Już dwa razy się zdarzyło ,że lóżko pływało, no i kupiłam wkładki do sprawdzania wód i sie zabarwiła.Więc przyjechałam na ostry bo sie wystraszyłam.

Kreatorka - dziękuje za ciepłe słowa.

To wypoczywaj jak najwięcej. Dobrze że wiedzą z czym walczą, bo nie będzie to "walka z wiatrakami":-)
Swoją drogą to jakiś fajny szpital, że internet tam mają;-) Na Kamińskiego we Wrocławiu nie ma:no::no:
A ty mi zaraz powiesz że leżysz w Trzebnicy:-p

Ty mnie kochana znasz :-) Pewnie ,że w Trzebnicy ale nie mają internetu , wzięłam swój prywatny.

Hej Kochana i znów nie dałaś znać;)A ILE będziesz leżała??Gratuluję Synka:)

Nie wiem ile jeszcze, leże od soboty i na razie nic nie mówią o wypuszczaniu na wolność. A co do odwiedzin , to nie chcą wpuszczać, a Magda miała dzisiaj nockę :tak:

Ostatnia edycja:
Emalia, o kurcze, nie wiedziałam, że jesteś w szpitalu :-(Ale dobrze, że z maleństwem wszystko ok. Gratuluję synusia! Wiesz już kiedy Was :)-D) wypuszczą do domu?

A ja dostałam dziś ochotę na bardzo zdrowy obiadek- fryteczki i wątróbka :cool2: - się smażą właśnie... Pierwszy raz chyba od pół roku, wiem, że wątróbka jest u nas niewskazana, ale od jednej w końcu nie umrzemy :-)

emalia to dobrze, że szybko zaregowałaś, no i zdec ma rację, wiedzą co mają leczyć. A nawet nie wiedzialam, że sa wkładki do sprawdzania wód:szok: To wypoczywaj no i przede wszystkim gratuluje synka!!!:tak:

reklama
ja też nie wiedziłam nic o wkładkach do sprawdzania wód i chyba zainteresuje się tym tematem, może czasem się przydać:-)

Ostatnia edycja:
Do góry