kpi23
Fanka BB :)
ja właśnie wracam do pracy do komputera - będę pracować przy nim 4 godziny a z resztą czasu muszą coś wymyśleć dla mnie ale zwlonić co do domku ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja właśnie wracam do pracy do komputera - będę pracować przy nim 4 godziny a z resztą czasu muszą coś wymyśleć dla mnie ale zwlonić co do domku ....
krakowianka- ja też słyszałam o przypadkach dzieci, których nt przekraczało 5mm i urodziły się zdrowe. Bardzo trzymam za Was kciuki. Pamiętaj zeby do nas zaglądać. Czekamy na wieści od Ciebie
jeśli jest to praca przy komputerze to czas pracy z 8 godzx musi zostać skrócony do 4 godz
Witam Was serdecznie
ja już po porannej wizycie u nowego lekarza. i jestem bardzo zadowolona. lekarz bardzo konkretny, wszystko tłumaczy, na wszytskie pytania odpowiada. Z dzidziusiem wszytsko dobrze, mówi, że on tu widzi dziewuchę, bo nic tu nie "dynda". Ale gdzieś w 23-24tyg da mi skierwoanie na 4d, więc obaczymy.
Cieszę się bardzo.
Mam pyatnie do cobry18 zdecydowałaś się na tego lekarza? Bo jeśli nie to dziś muszę odwołać wizytę.
odpowiedzi jeszcze nie dostałam nie wiem dlaczego?:----(
tylko sie nie przepracowuj zbytnio;-);-);-) zostaw cos dla innych
u mnie będzie trudno bo jesteśmy skomputeryzowani na maxa ...dokładnie tak w tym czasie mogą dać coś innego do roboty
Witam Was serdecznie
ja już po porannej wizycie u nowego lekarza. i jestem bardzo zadowolona. lekarz bardzo konkretny, wszystko tłumaczy, na wszytskie pytania odpowiada. Z dzidziusiem wszytsko dobrze, mówi, że on tu widzi dziewuchę, bo nic tu nie "dynda". Ale gdzieś w 23-24tyg da mi skierwoanie na 4d, więc obaczymy.
Cieszę się bardzo.
http://www.suwaczki.com/
Hej dziewczynki ja biegnę do lekarza bo mnie coś brzuszek boli
Witam Was serdecznie
Cieszę się bardzo.
Mam pyatnie do cobry18 zdecydowałaś się na tego lekarza? Bo jeśli nie to dziś muszę odwołać wizytę.