reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

My na wigilii byliśmy u teściów. Było nawet milo i ... smacznie:tak::-D tyle że mój Wojtus się rozchorował, wczoraj jeszcze jakoś było a dzis masakra po prostu...:-:)szok:ma coś na oskrzelach. Ja wczoraj wybrałam się na pasterkę a jak wrocilam to on już nie spał:no::szok:i wyobraźcie sobie że do samego rana nawet nie położyłam głowy na poduszkę:confused2::eek:zmęczona jestem potwornie. Pewnie też dlatego, że poprzednią noc już spałam "na raty" bo maluch już nie mógł spać. Liczyłam że odeśpię w dzień, ale byli goście, potem on nie mógł zasnąć i w rezultacie zdrzemnęłam się 15 min.:eek::-(Padam z nóg. Do tego coś teraz mnie zaczyna kaszel męczyć:szok:a jutro "roczek" mojego bratanka mnie czeka jeszcze:tak: Oj bardzo męczące te święta... Ale i tak fajnie że są:tak::-)

Pozdrawiam Was cieplutko.

No i zapomniałam dodać że dzieciaki zachwycone prezentami:tak::-D

reklama
U mnie córcie też zadowolone z prezentów a w szczególności młodsza w domku jest takie pobojowisko wszystkie nowe zabawki i puste kartony walają się po domu jutro chyba musze się wziążć za porządki bo utoniemy w zabawkach niedługo:tak:

cześć dziewczyny
Wróciliśmy przed chwilą z Poznania, suuper była wigilia, tyle wzruszeń i radości... Gwiazdor też był (rozdaje w Wielkopolsce) :-D. Piotrek dostał dziesiątki zabawek, ja też dostałam super prezenty- m.in. od męża taki fajny rogal do spania dla ciężarnych, a później do karmienia- skubany wyczaił, że oglądałam go na Allegro :-) Mówię Wam- rewelacja!- nie wiem jak mogłam wcześniej bez niego żyć :-D:-D- polecam!

Palec jako tako, dziś zmieniłam opatrunek, mąż mówi, że trochę źle mi zszyli i chciał jechać ze mną na poprawkę :no:, ale się nie dałam- najwyżej będzie trochę krzywy...

kpi- gratuluję dziewuszki (wstępnie :-D) Tak chcieliście?
zdec- super reakcja rodziny, aż się wzruszyłam :-)
żyrafka- zdrówka życzę!
Gosia***- zdróweczka dla Wojtusia, bidulek kochany...

Miłego świętowania ciągu dalszego....

Hej dziewczyny :-D
U nas święta spędzane były przy rozmowach na temat ciąży itp :-) bo rodzinka która była u teściowej na wigilii nie wiedziała jeszcze. Jedzenia było strasznie dużo ale nie jadłam dużo tylko sprytnie poprosiłam teściową o część do domku :-D szczególnie o pierogi z kapustą i grzybami (uwielbiam :-D).

zdec ja też bym nie wytrzymała żeby tyle czasu nie mówić, ale prezent świąteczny niezapomniany :-D super.
żyrafka, Gosia*** - że też w świąteczny czas choroba musiała "zaatakować" :-( zdrówka życzę.

m.in. od męża taki fajny rogal do spania dla ciężarnych, a później do karmienia- skubany wyczaił, że oglądałam go na Allegro :-) Mówię Wam- rewelacja!- nie wiem jak mogłam wcześniej bez niego żyć :-D:-D- polecam!

co to za rogal? mogłabyś wkleić link z allegro :cool2: :-D?

Ja sie rowniez witam swiatecznie, i zaraz uciekam bo nadjezdza rodzinka z daleka :-D
Kpi super jesli u was tez dziewczynka :-D
Kajdusia moze bedzie krzywym latwiej grozic. Tego rogala dostalam od kolezanki, sa w holandii bardzo popularne, juz sie nie moge bez niego obejsc a do karmienia jest podobno idealny, pod plecki na kolanka, dzidzius na to i siup cyc do buzi :-D Rowniez polecam!!
zdec wzruszajaca opowiesc wigilijna :tak::tak:

A my w prezencie m.in dostalismy sliczna wyprawke, i chociaz mama swiecie przekonana ze bedzie chlopak i sporo rzeczy w blekitne paseczki, to i tak niesamowite wrazenie miec te wszystkie maciupenkie ubranka w rekach..

A i od kilku dni czuje juz ruchy...:-D:-D tego na prawde nie mozna pomylic z niestrawnoscia albo wzdeciami, jak juz sie pojawia to bajka :-)
Dziewczyny milego dnia kochane!!

Witam się i jj w ten świąteczny poranek:-)
wigilia i pierwszy dzien świąt tak szybko minęło:-) spedzieliśmy je u rodziców, a dzisiaj już za chwilke jedziemy na wieś do mojej babci. Zostaniemy tam do jutra:-)Całą rodzinę tam mam i nie wiem jak to pogodzić by wszystkich odwiedzić. czeka mnie nie lada wyzwanie:-)
Życzę miłego dzionka i do usłyszenia jutro pewnie wieczorem:-)

dziewczyny zazdroszcze Wam,ze tak sie cieszyli,,, choc ja powiedzialam mojej mamie i tesciom jak tylko zrobilam test ciazowy ,nie moglam wytrzymac :-) reakcja mojej mamy byla do przewidzenia,placz radosci ,i w ogole,a tescie... no hm ,rozczarowali mnie ...
tesc i tesciowa stwierdzili tylko ''aha'' kiedy im powiedzielismy,nie ukrywam ze bylo mi bardzo przykro.. bo spodziewalam sie czegos innego,na wiesc o pierwszym wnuku. widocznie maja to gdzies... najlepsza byla jednak babcia meza ktora mieszka z nami powiedziala ''po co wam dziecko'' .:-(

Witam i ja z rana!
My dziś nareszcie w domku przyjdzie do nas tylko meża siostra z mężem i małym niecało dwómiesiecznym synkiem już dziś nie będesię napewno obrzerać bo mój brzuch trzeci dzień tego nie wytrzyma.Co do tego rogala to też muszę go sobie kupić i jeszcze pas ciążowy taki z materiału tylko widziałam na alegro ale te pasy są jakieś tanie niewiem czy to dobry materiał za takie pieniądze.

reklama
Do góry