reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

W sumie z tymi zwolnieniami państwowo tak jest, trafiłam ostatnio do szpitala z bólem brzucha to mi powiedzieli ze mam się oszczędzać ale nie traktować się jak jajko, o zwolnienie nawet nikt nie zapytał. Ja to i tak mogę się w ciągu dnia położyć i odpocząć, ludzi teraz dużo nie ma więc mam dużo czasu wolnego ale z domu i tak trzeba wyjść ale nie wyobrażam sobie iść gdzieś do roboty i z bólem brzucha coś dźwigać albo cały dzień obsługiwać klientów!
lenaDTR nie wiem jak ty się na to godzisz, powinni ci zmienic stanowisko albo na zwolnienie! Kobiety w ciąży mają swoje prawa. Ja może nie zarabiam jeszcze kokosów i na pewno będzie cięzko jak urodzi sie dzidziuś ale pracować u kogoś nigdy nie będę, przeszłam już swoje! Tak więc dziewczyny nie dajcie się .

reklama
czesc dziewczyny kurcze chyba mnie przewialo jakos kiepsko sie czuje leze w łózku
zrobiłam dzisiaj uszka i kotlety z kurczakiem i pieczarkami i teraz ogladam film

kurcze ale wam zazdroszcze tych wizyt przedswiatecznych ja ide dopiero 4 stycznia ale pocieszam sie ze to tylko 12dni i juz zobacze calkiem sporego malucha bedzie to juz poczatek 19 tygodnia wiec pewnie sie nie bedzie miescil na monitorze w całości:tak:

zaraz wkleje przepisik na kotleciki

Kajdusia,

bliźniaczko kochana dzięki za pamięc ale w tym roku Święta spędzam u teściów w Gnieźnie a mój brat na Lecha :)

Pzdr.
Basia

reklama
Do góry