Ola_fasola
Moderatorka
W sumie z tymi zwolnieniami państwowo tak jest, trafiłam ostatnio do szpitala z bólem brzucha to mi powiedzieli ze mam się oszczędzać ale nie traktować się jak jajko, o zwolnienie nawet nikt nie zapytał. Ja to i tak mogę się w ciągu dnia położyć i odpocząć, ludzi teraz dużo nie ma więc mam dużo czasu wolnego ale z domu i tak trzeba wyjść ale nie wyobrażam sobie iść gdzieś do roboty i z bólem brzucha coś dźwigać albo cały dzień obsługiwać klientów!
lenaDTR nie wiem jak ty się na to godzisz, powinni ci zmienic stanowisko albo na zwolnienie! Kobiety w ciąży mają swoje prawa. Ja może nie zarabiam jeszcze kokosów i na pewno będzie cięzko jak urodzi sie dzidziuś ale pracować u kogoś nigdy nie będę, przeszłam już swoje! Tak więc dziewczyny nie dajcie się .
lenaDTR nie wiem jak ty się na to godzisz, powinni ci zmienic stanowisko albo na zwolnienie! Kobiety w ciąży mają swoje prawa. Ja może nie zarabiam jeszcze kokosów i na pewno będzie cięzko jak urodzi sie dzidziuś ale pracować u kogoś nigdy nie będę, przeszłam już swoje! Tak więc dziewczyny nie dajcie się .