reklama
krakowianka79
nowalijka
JESTEM - niestety przezierność nadal nieciekawa, nawet u niego na tym jego sprzęcie a wieżcie mi ma naprawdę super, wyszła 4 mm. Lekarz- pełen profesjonalizm stwierdził, że nie ma na co czekać - amniopunkcja 7 stycznia. JEstem oszołomiona. Miała któraś z was kiedyś to badanie? jestem zdruzgotana, nawet już nie płaczę bo nie mam chyba czym. Słyszałam serduszko maluszka i wszystko ok, kość nosowa też tylko ten cholerny fałd.:-(
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Myszko bedzie dobrze poczekaj na amniopunkcje czasami nawet najlepsze USG nie jest w stanie pokazać!!Będzie dobrze zobaczyszJESTEM - niestety przezierność nadal nieciekawa, nawet u niego na tym jego sprzęcie a wieżcie mi ma naprawdę super, wyszła 4 mm. Lekarz- pełen profesjonalizm stwierdził, że nie ma na co czekać - amniopunkcja 7 stycznia. JEstem oszołomiona. Miała któraś z was kiedyś to badanie? jestem zdruzgotana, nawet już nie płaczę bo nie mam chyba czym. Słyszałam serduszko maluszka i wszystko ok, kość nosowa też tylko ten cholerny fałd.:-(
Witam dziewczynki
Hej Anik czy u Was tak bez problemu dają zwolnienie??
Lena u nas mój ginekolog mi proponował zwolnienie mimo że ciąża przebiega ok. I dziwił się, że nie chcę
JESTEM - niestety przezierność nadal nieciekawa, nawet u niego na tym jego sprzęcie a wieżcie mi ma naprawdę super, wyszła 4 mm. Lekarz- pełen profesjonalizm stwierdził, że nie ma na co czekać - amniopunkcja 7 stycznia. JEstem oszołomiona. Miała któraś z was kiedyś to badanie? jestem zdruzgotana, nawet już nie płaczę bo nie mam chyba czym. Słyszałam serduszko maluszka i wszystko ok, kość nosowa też tylko ten cholerny fałd.:-(
krakowianka spokojnie poczekaj do amniopunkcji. Dziewczyny pisały już że nawet taki wynik o niczym nie przesądza.
Ola_fasola
Moderatorka
Anik79
cieszę sie że wszystko dobrze, oby i u mnie tak było. Ja też miałam krwiaka na początku ciąży.
Jej nawet nie wiecie jak ja bym chciała iść na zwolnienie i spac cały dzień... a tu praca i praca
cieszę sie że wszystko dobrze, oby i u mnie tak było. Ja też miałam krwiaka na początku ciąży.
Jej nawet nie wiecie jak ja bym chciała iść na zwolnienie i spac cały dzień... a tu praca i praca
SIABA
Fanka BB :)
Witam,
Dawno do Was nie zaglądałam ale z czasem przed Świetami krucho i jeszcze synek ma ospę Na szczęście ja chorowałam w dzieciństwie więc ryzyko niewielkie.
Krakowianka - nie zazdroszczę stresów jakie teraz masz - gdybyś potrzebowała super specjalisty w Poznaniu to mogę ci serdecznie polecić prof. Brązerta - ordynatora połoznictwa na Polnej
Badania prenatalne, usg - Specjalistyczne Centrum Zdrowia Kobiety
on i dr. Niecewicz od lat pracowali z moja mamą w szpitalu i to na prawdę super specjaliści.
My wczoraj mieliśmy wizytę - mały człowiek ma się świetnie, ma 8,5 cm i 14tyg +2 dni wiec troszkę starszy - termin porodu przesunął mi się na 19.06
Nie wiem czy dam radę jeszcze zajrzeć przed Świętami wiec już teraz życzę wszytskim ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
Pzdr.
Basia
Dawno do Was nie zaglądałam ale z czasem przed Świetami krucho i jeszcze synek ma ospę Na szczęście ja chorowałam w dzieciństwie więc ryzyko niewielkie.
Krakowianka - nie zazdroszczę stresów jakie teraz masz - gdybyś potrzebowała super specjalisty w Poznaniu to mogę ci serdecznie polecić prof. Brązerta - ordynatora połoznictwa na Polnej
Badania prenatalne, usg - Specjalistyczne Centrum Zdrowia Kobiety
on i dr. Niecewicz od lat pracowali z moja mamą w szpitalu i to na prawdę super specjaliści.
My wczoraj mieliśmy wizytę - mały człowiek ma się świetnie, ma 8,5 cm i 14tyg +2 dni wiec troszkę starszy - termin porodu przesunął mi się na 19.06
Nie wiem czy dam radę jeszcze zajrzeć przed Świętami wiec już teraz życzę wszytskim ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
Pzdr.
Basia
Witam dziewczynki
Hej Anik czy u Was tak bez problemu dają zwolnienie??
Mi lekarz proponował zwolnienie od samego początku. Nie brałam, tylko 2 tyg jak krwawiłam. A dzisiaj zapytał znowu a ja w zasadzie byłam juz na nie zdecydowana:-)
Ola_fasola
Moderatorka
Ale wiadomość przed samymi świętami, przykro mi! Na pewno wszystko będzie dobrze zobaczysz, może to tylko przypadek że przyzierność wyszła 4 mm. Czytałam gdzieś na jakimś forum, że dziewczyna z przyziernością 3mm urodziła zdrowe dziecko. U Ciebie też na pewno tak będzie. Nie martw się. Trzymam kciuki i zobaczysz po 7 stycznia będziesz szczęsliwa bo badania na pewno wyjdą dobre.
agast22
Fanka BB :)
A ja wlasnie wrocilam z zakupow spozywczych i jestem mile zaskoczona bo w Auchan bylo malo ludzi a wszystkie kasy czynne, wiec szybko i sprawnie to poszloWróciłamząb nadal nie zrobiony do końca
W mieście szałduuuuuuuuuuużo ludzi, jeszcze więcej samochodów, strasznie ślisko, brak miejsc na parkingu, straszne kolejki do kasyi zero uprzejmościnormalnie prawo dżungli
A czemu ten zab ciagle nie skonczony? Kanalowe leczenie?
Super wiesci z wizyty! Dobrze ze ten krwiak poszedl precz A zwolnienie popieram w 100% nie ma sie co przemeczac.No i wróciłam:-)
dzidziuś zdrowy i ruchliwy:-) Od główki do pupci 11 cm:-) Co do płci to próbował określić - ale wkońcu stwierdził że ma stary sprzęt i nie chce ryzykować:-) Zdjęcia z dzisiaejszej wizyty nie mam bo juz nie udało się ująć całego malucha:-)
Co do rumienia zakaźnego to on nie ma pojęcia nigdy się z tym nie spotkał. Dobrze że jutro ide jeszcze prywatnie:-)
No i mam zwolnienie do 19.01 i tak będę ciągnęła do końca już.
No i krwiak zniknął
Oj, chyba Cie wirus żołądkowy dopadl... Duzo zdrowka!Byłam dziś u internisty bo moje bóle brzucha i biegunka jednak nadal mnie nie opuściły...dostałam Smectre (właśnie próbuje ją pić....FUJ) i Nitroksazyd mam nadzieje że to pomoże...Też był w szoku jak usłyszał moją historię z soboty (a sam pracuje w tamtym szpitalu).
OSTRZEGAM OMJIAĆ SZPITAL W GRÓJCU SZEROKIM ŁUKIEM io to nie tylko ginekologie ale cały.
Ja nadal trzymam kciuki i wierze ze wszystko bedzie dobrze!JESTEM - niestety przezierność nadal nieciekawa, nawet u niego na tym jego sprzęcie a wieżcie mi ma naprawdę super, wyszła 4 mm. Lekarz- pełen profesjonalizm stwierdził, że nie ma na co czekać - amniopunkcja 7 stycznia. JEstem oszołomiona. Miała któraś z was kiedyś to badanie? jestem zdruzgotana, nawet już nie płaczę bo nie mam chyba czym. Słyszałam serduszko maluszka i wszystko ok, kość nosowa też tylko ten cholerny fałd.:-(
Gratuluje dobrych wiesci i rowniez zycze Wesolych Swiat!Witam,
Pzdr.
Basia
reklama