reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

krakowianka-napewno dziś zrobią badanie i będzie ok i przynajmiej święta będą spokojne powodzenia!
ja od rana męcze się ze wstawianiem zdjęć i wogóle mi to nie wychodzi jakaś jestem ciemna robie wszystko jak piszą i wpisuje się zdjęcie wyskakuje taki czerwony krzyżyk i co z tego jak niemożna tego otworzyć ech

reklama
dziewczyny- trzymam kciuki!!! Uszka do góry-będzie dobrze!

Mój lekarz powiedział, że nie opłaca się robić badań prenatalnych i, że i tak daja tylko 60% wiarygodności...hmm zawsze myślałam, że jak będę w ciąży, to bez prenatalnych się nie obejdzie... Jednak z moim M. zdecydowaliśmy się ich nie robić. Tak, jak napisała ola-fasola - teraz i tak już nic nie zmienimy...

agast22 jaki aktywny dzień miałaś :-). Odnośnie fryzjera to przykro :-( ale niestety życie to życie i rządzi się swoimi prawami...

Witajcie,

Ja już po śniadanku :-)
Dziś jadę do fryzjera na nową fryzurę i kolor! A na razie dalej sprzątam i przygotowuję do Świąt :)

lasposa - cieszę się, że dzidziuś ok ... płeć to fajny byłby prezent na urodziny...,

ewelinka307 - szybko zleci ;) trzymam kciuki i daj znać koniecznie!
cobra18 - to życzę, żeby zgodził się na USG - zobaczysz coś pięknego ;)

Ja byłam w niedziele u fryzjera ale tylko na ścięcie... mąż mi zabronił farbować :-(

krakowianka trzymaj się i na pewno wszystko będzie w porządku. daj znać po wizycie koniecznie.

Dziewczyny jest u Was jeszcze śnieg?? U mnie do czwartku to nic nie zostanie :-( Słyszałam jednak że może na sylwestra biało będzie, lepsze to niż nic.

u nas śniegu już malutko i napewno w święta już nic nie będzie. :-(

A ja już po pracy w domku sobie siedzę i się grzeję.:-D
Mojego męża coś rozkłada :-( Właśnie zadzwonił z pracy, bo rano jak wychodziłam to spał jeszcze, że się kiepsko czuje i chyba ma temperaturę :-( Mam nadzieję że wyleży jutro i do wigilii mu przejdzie.

Mi ostatnio M. powiedział, że brat jego babci (od strony mamy) miał zaspół Downa... Nie znam się na genetyce, ale nieważne. Dzidzia jest dzidzią i kochać ją bedę bez względu na to jaka będzie:tak: A wierze, że będzie zdrowa:tak:

Wróciłam:tak:ząb nadal nie zrobiony do końca:no::eek:
W mieście szał:szok::szok::szok:duuuuuuuuuuużo ludzi, jeszcze więcej samochodów, strasznie ślisko, brak miejsc na parkingu, straszne kolejki do kasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zero uprzejmości:no:normalnie prawo dżungli:-p

Lekko jestem wytrącona z równowagi:eek:
Idę serniczek upiec:tak::-D

Czekam na same dobre wiadomości z wizyt:tak:

Cześć dziewczyny.

Ja już po dzisiejszej wizycie. Standardowa comiesięczna, więc nawet nie było usg, tym bardziej, że miałam w zeszłym tygodniu. Posłuchałam tylko serduszka, pracuje jak szalone:tak:.
Natomiast mojej gin nie podoba się moje ciśnienie. Dostałam magnez do łykania 3x1 tab. i mam przez miesiąc kontrolnie mierzyć 2 x dziennie.

Ufarbowałam sobie włosy, oczywiście kolor mi wyszedł inny niż chciałam, ale ważne że odrosty zniknęły:-).

krakowianka - trzymam kciuki i nie martw się. Wiem, że łatwo się mówi komuś kogo to nie dotyczy. Ale pamiętaj, że jest to bardzo czułe badanie i trzeba je precyzyjnie wykonać. Jestem pewna, że wszystko jest z dzidzią ok.

No i wróciłam:-)
dzidziuś zdrowy i ruchliwy:-) Od główki do pupci 11 cm:-) Co do płci to próbował określić - ale wkońcu stwierdził że ma stary sprzęt i nie chce ryzykować:-) Zdjęcia z dzisiaejszej wizyty nie mam bo juz nie udało się ująć całego malucha:-)
Co do rumienia zakaźnego to on nie ma pojęcia:crazy: nigdy się z tym nie spotkał. Dobrze że jutro ide jeszcze prywatnie:-)
No i mam zwolnienie do 19.01 i tak będę ciągnęła do końca już.

No i krwiak zniknął:)

reklama
No i wróciłam:-)
dzidziuś zdrowy i ruchliwy:-) Od główki do pupci 11 cm:-) Co do płci to próbował określić - ale wkońcu stwierdził że ma stary sprzęt i nie chce ryzykować:-) Zdjęcia z dzisiaejszej wizyty nie mam bo juz nie udało się ująć całego malucha:-)
Co do rumienia zakaźnego to on nie ma pojęcia:crazy: nigdy się z tym nie spotkał. Dobrze że jutro ide jeszcze prywatnie:-)
No i mam zwolnienie do 19.01 i tak będę ciągnęła do końca już.

No i krwiak zniknął:)

Super wiadomości:-) I najważniejsze że krwiak zniknął:-):-)

Do góry