reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się z samego rana ja noc znowu nie przespana a juz młodego do szkoły wysłałam jadą dzisiaj do teatru .Wczoraj miałam przypływ energii więc z tego korzystałam dom posprztany pranie porobione co można było ugotować i upiec zrobione troche sie narobiłam ale efekty widac moze dlatego spac nie moglam

reklama
WITAJCIE- przez ostatnie 3 dni nie pisąlam nic. W domu przedświateczxny szał, córke wysłalismy do teściów a ja i mąż w sumie mąż robiliśmy: kapustke z grzybkqmi, bigosik, barszczyk i to wszystko potem w słoje bo balismy sie,że się zpsuje. Do tego porządki, choinka. W sumie ja tylko kapustke zrobiłam reszte mężuś ;-). Dzisiaj jedzie po karpiki i popływaja do jutra w wanience bo córka inaczej nam nie pozwoli, w sumie to miły zwyczaj, te pływające rybki.

Dzisiaj idę o 15 na USG- i juz cykam, życzę wszystkim mającym wizyty powodzenia ;-)

Hej. Ja codziennie teraz po przebudzeniu patrze czy wciąż jest śnieg za oknem i jaka temperatura, jeszcze tylko parę dni do świąt może wytrzyma :-) Ja dziś ubieram choinkę :-) no i gotowanie i pieczenie więc liczę że nastąpi przypływ tej cudownej energii z drugiego trymestru :-) Chodź nawet jeśli nie przypłynie to samo się nie zrobi ;-)

dzieńdoberek!
Właśnie zajadam śniadanko a po śniadanku powoli biore się za szykowanie ślub o 15 30 więc jak zaczne się stroić to wcale nie tak dużo czasu a jeszcze swoje dziewczyny musze przygotować do wyjścia i oczywiście mój pewnie też będzie potrzebował pomocy jak to facet:tak:pewnie dziś niebęde zaglądać zbyt często ale postaram się już po ślubie i przyjęciu zajrzeć

kochani wszystkiego naj naj naj na nowej wspaniałej drodze życia :-)

Hej. Ja codziennie teraz po przebudzeniu patrze czy wciąż jest śnieg za oknem i jaka temperatura, jeszcze tylko parę dni do świąt może wytrzyma :-) Ja dziś ubieram choinkę :-) no i gotowanie i pieczenie więc liczę że nastąpi przypływ tej cudownej energii z drugiego trymestru :-) Chodź nawet jeśli nie przypłynie to samo się nie zrobi ;-)

W Poznaniu mega pada snieg, sypie jak nic, dawno tak intensywnie nie leciał śnieg.:happy:

czytałam o tym, aż dziwne że przy takim wysiłku fizycznym z dzieckiem wszystko było ok.

Wszystkiego naj na nowej drodze życia :-d:-d:-d

super wiadomości dziewczyny :-d gratuluje.

A ja dzisiaj skończyłam wcześniej pracę o godzinkę i mąż po mnie przyjechał :-) i stał przed pracą z bukietem kwiatów i torebką prezentową wypełnioną po brzegi rafaello (mogę je jeść tonami :-d) normalnie byłam w szoku chociaż wiedziałam że pamięta o moich urodzinach ale jakoś się nie spodziewałam (tzn wypadło mi z głowy bo wczoraj w pracy załoga z szefową zrobiły mi prezent - dostałam książkę "ciężarówką przez 9 miesięcy" i taką skrzyneczkę na klucze i jakoś dzisia nie spodziewałam się jako takich prezentów bo myślałam już o weekendzie :-d:-d:-d ). Humor mi się od razu poprawił.

hefi- 100 lat zdrówka, spełnienia marzeń no i wszystkiego czego sobie życzysz :-)

Dzień Dobry!!!!

U nas chyba śnieżek prószył w nocy bo jest dość biało za oknem...W sumie jak na warunki angielskie to jest całkiem fajnie...właśnie tak świątecznie, mroźnie biało...Mój P. 10 minut samochód odśnieżał i szyby skrobał dzis rano...Ja wczoraj po dłuuuuugim spacerze i zakupowych szaleństwach padłam ...Bardzo dobrze mi się spało...Chyba potrzebowaliśmy z maleństwem zaczerpnąć świeżego powietrza....

reklama
Karo 85- współczuję włamania, do miłego ;)
dorotka 28de, askut, zdec, izia_tcz, gnieska, tirney - gratuluję wizyt, piękne wieści, oby tylko takie były na tym naszym forum. :-)

agast- gratuluję dziewczynki,

askut- ja jeżeli będzie wszystko ok to również będę rodzić na Lutyckiej, juz tam kiedyś rodziłam i jak dla mnie ok. Spadam dziewczyny bo kumpelka przychodzi.

Do góry