reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dzieńdoberek!
właśnie zajadam śniadanko a po śniadanku powoli biore się za szykowanie ślub o 15 30 więc jak zaczne się stroić to wcale nie tak dużo czasu a jeszcze swoje dziewczyny musze przygotować do wyjścia i oczywiście mój pewnie też będzie potrzebował pomocy jak to facet:tak:Pewnie dziś niebęde zaglądać zbyt często ale postaram się już po ślubie i przyjęciu zajrzeć

reklama
Dzieńdoberek!
właśnie zajadam śniadanko a po śniadanku powoli biore się za szykowanie ślub o 15 30 więc jak zaczne się stroić to wcale nie tak dużo czasu a jeszcze swoje dziewczyny musze przygotować do wyjścia i oczywiście mój pewnie też będzie potrzebował pomocy jak to facet:tak:Pewnie dziś niebęde zaglądać zbyt często ale postaram się już po ślubie i przyjęciu zajrzeć
NO TO ŻYCZĘ PEŁNEGO WRAŻEŃ DNIA I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA:tak::tak::tak:

a ja mialam taka ochote na placuszki z jabłkami i samym smażeniem chyba sie najadałam

zjadłam jednego i jakos mi sie odechcialo:szok::szok::szok: a tyle stalam i smażyłam:zawstydzona/y:

Witam i ja bardzo wyspana :tak:

kreatorka, hefi magdalena gratuluje, no teraz to juz tylko takie wiesci bedziemy czytac!
z tego co pamietam to zdec ma ograniczony dostep do internetu a lena nigdy duzo nie pisala wiec mysle ze nic sie zlego nie dzieje :tak:

ewelinka wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, pochwal sie szybko jak bylo :-D:-D:-D

A ja zaraz ostatnie zakupy, a jutro bede juz zajadala prawdziwy polski pachacy chleb...

Dzieńdoberek!

Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia Kochana!!!!!! :tak: :tak:
Buziaki.

Kurde ale mróz złapał dzis w nocy.... jakoś sie nie wyspałam heh. 8-|

Dzieńdoberek!

KOCHANA WSZYSTKIEGO CO NAJCUDOWNIEJSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA. OBY TA WYJĄTKOWOŚĆ DZISIEJSZEGO DNIA ZOSTAŁA Z WAMI NA ZAWSZE.

Dziewuszki, gratuluję Wam cudownych wiadomości:-D:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieję że codziennie będą takie spływać. Ja mam wizytę dziś lub w poniedziałek (jeszcze muszę zadzwonić do lekarza). Czeka nas badanie przezierności. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze.

hefi
ja też polazłam z piesiem rano na spacerek. U nas w Szczecinie biało i mroźno, a mój olbrzym uwielbia takie klimaty. Szalała jak wariat, aż mi się zachciało wojny śnieżkowej...No cóż nie mam z kim- mąż w rejsie, znajomi w pracy...Dobrze że mam chociaż piesia:-) Miłego dzionka dziewczyny

dzień dobry! Podczytuję Was regularnie, choć sama mało się udzielam - z reguły odzywałam się po smutnych wieściach, ale dziś postanowiłam to zmienić:tak:
Dzieńdoberek!

Ewelinka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-)

Lena - trzymam kciuki, by wszystko było dobrze:sorry:

Ewelinka wszystkiego najlepszego w tym cudownym dniu:tak:.

Czekam z niecierpliwością na chociaż jedną fotkę młodej pary:tak:.

Witam nowe mamusie czerwcowe.
Gratuluję super wieści po wizytach:tak:, tych które się odmeldowały oczywiście:wściekła/y:.

U nas biało zimno, cały czas pada. Wczoraj moje kochanie myło okna, nie dość, że mu zamarzał płyn to jeszcze ja głupia oczekiwałam, że umyje wszystkie części plastikowe:wściekła/y::wściekła/y:. Po co??? Szyby wystarczy. Już prawie wchodziłam na drabine ale odpuściłam sobie. Jemu nie przeszkadza to czemu ma mnie przeszkadzać.

reklama
Ewelinka duuuuuuzo szczescia na nowej drodze zycia i obyscie zawsze byli dla siebie tacy, jak dzisiaj
macie wymarzona, bajkowa pogode

Dziewczyny super ze wizyty tak udane

sluchajcie, ja juz fiksuje
wczoraj umowilam sie z kolezanka, a ze zimno ubralam rajty pod spodnie
i te rajty zrolowaly mi sie na dol brzucha i dzis mnie troche tam boli, tak czuje ten brzuch
czy mam panikowac czy dac sobie spokoj? z dzidzia nic sie nie dzieje bo nie boli
tak sobie mysle ze jak na usg mnie ugniatal to bylo glebiej niz te rajty
ooooo chyba zwariowalam ale odpiszcie mi prosze

Do góry