reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

sealet witam na forum :-)

Ja już po wizycie, na szczęście wszystko super, dzidziuś zdrowy i rozwija się prawidłowo :-)

kpi23 super ten Twój album, sama jakieś dwa tygodnie temu kupiłam podobny tylko, że od narodzin prowadzony, dodaje kilka fotek:

cieszę sie z dobrych nowinek po twojej wizycie:-)

reklama
Przyznam, że ja też odetchnęłam, że wszystko w porządku, tylko martwi mnie, że inne dziewczyny nic nie piszą... mam nadzieje, że to przez jakieś błahe powody w stylu brak internetu i z dziećmi wszystko dobrze :-)

Chyba się nie doczekam kolejnych wieści.
Miałam już się kłaść ale wpadłam jeszcze na stronę orange i przedłużyłam sobie umowę o zamówiłam nowy telefonik:-) czekałam na niego cały tydzień bo zabrakło go w sklepie internetowym i wkońcu się udało:-)

Teraz już naprawdę znikam:-D jeszcze raz miłej nocki, zajrzę raniutko o 6:-) jak zwykle przy jedzeniu pierwszego śniadanka:-) Kolorowych snów

Witajcie kochane, właśnie wróciłam od lekarza, dzidzius machał rączkami i nóżkami, odbijał sie jak żabka:-D wg usg12t6d CRL 65 mm:-) tak się ciesze ze wszystko gra, jeszcze udało mi się bo właśnie wymienili usg na nowsze 3D, więc wszystko lepiej widać. Jestem przeszczęśliwa:-)
;-)a teraz poczytam was troche bo mam 2 dni do nadrobienia

Ja już też po wizycie :-D Pierwszy raz miałam robione USG przez brzuch.
Nasze maleństwo jest obecnie w 14 tygodniu 6 dniu więc termin mi się przesunął z 15.06 na 11.06 :-p
Ma prawie 10cm długości i waży 128 gramów :-D:-D:-D
Lekarz chciał nam pokazać maleństwo na usg 3D ale się wypięło tyłkiem i machało nogami :-p
Co do płci to jeszcze nie wiadomo, ale co by nie było oby zdrowe :-D
Po badaniu pojechaliśmy jeszcze na zakupy i jestem padnięta więc już mówie dobranoc :-D:-D:-D

reklama
kreatorka- super, że wizyta i maleństwo ok. Ja mam identyczny albumik Piotrusia, tylko prawie pusty w środku, a powinien być już cały wypełniony...
magdalena79- to masz fotki 3D? Super, wklejaj koniecznie... No i gratuluję fikającej dzidzi
hefi- 10 cm Szczęścia- gratulacje! Super, cieszę się z Tobą!

na tyłek powinnyście dostać za to, że kazałyście nam tak długo czekać ;-)
To teraz już ze spokojem mówię dobranoc :-)

Do góry