reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczyny

Dziś miałam wizytę usg i wszytsko jest w jak najlepszym porządku. Maluch ma 12 cm i waży 162g. płci nie udało się podejrzeć bo leżał sobie na brzuszku i miał nóżki podkurczone. Nawet nie wiecie jak się cieszę. ja też od kilku dni już "schizowałam", mąż miał mnie dosyć, no, ale teraz już sobie pwoiedziałam, że żadanych głupich mysli. wszytsko jest dobrze:). Mam tylko trochę za mało żelaza i muszę pobrać tabletki, ale lekarz mówi, że dziecko wyciąga to wszytsko.

w sumie przytyłam 4 kilo,widać to tylko na brzuszku.

pozdrawiam i życzę wszytskim samych dobrych wieści.

Gratuluję:-)super wiadomości:tak::-)

reklama
kpi jutro lecimy a dzis ostatnie podrygi :tak: Mysle ze zagladne do was przed swietami, zwlaszcza ze wizyta we wtorek i trzeba sie zameldowac z rozkau pani Moderator :-p Alez mialas przygode przed usg, wyobrazam sobie ten stres.. na szczescie to glownie nasza wyobraznia tak dziala :confused2:
!

to ja już dziś życzę Tobie miłego i spokojnego lotu :-) ciesz się pachnącym chlebkiem i rodzinką ...

stres był ale na szczęście takie drobiazgi nie szkodzą maluszkowi

Witam dziewczyny

Dziś miałam wizytę usg i wszytsko jest w jak najlepszym porządku. Maluch ma 12 cm i waży 162g. płci nie udało się podejrzeć bo leżał sobie na brzuszku i miał nóżki podkurczone. Nawet nie wiecie jak się cieszę. ja też od kilku dni już "schizowałam", mąż miał mnie dosyć, no, ale teraz już sobie pwoiedziałam, że żadanych głupich mysli. wszytsko jest dobrze:). Mam tylko trochę za mało żelaza i muszę pobrać tabletki, ale lekarz mówi, że dziecko wyciąga to wszytsko.

w sumie przytyłam 4 kilo,widać to tylko na brzuszku.

pozdrawiam i życzę wszytskim samych dobrych wieści.

super wieści! gratuluję! ale te nasze maluchy teraz szybko rosną!

Heh wszystkim, dziewczyny znacie jakiegoś dobrego ginekologa w Warszawie? Już mam dość dojeżdżania do Łodzi prawie 100 km, poza tym trochę się martwię jak to będzie dojeżdżać później z brzuszkiem, a jednak do Warszawy mam bliżej.

ja mogę Ci polecić tylko moją ginę ... przyjmuje na Mokotowie .... jak będziesz chciała podrzucę Ci stronkę gabinetu - zawdzonisz i się wszystkiego dowiesz .... i tak to Tobie musi gina pasować ;)

Witam was wszystkie u mnie piękna pogoda mróz -11 stopni ale pieknie snieżnie i słonecznie
EWELINKA życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
o ile się nie myle to jeszcze jedna z nas ma ślubdzisiaj lub jutro
zdec coś sie nie odzywa mam nadzieje ze wszystko ok ja wybieram się dzisiaj na USG z całą rodzinką już nie mogę się doczekać

trzymaj sie i melduj co i jak z maluszkiem :-)

Dziewczyny, ja jednak gonię na wizytę dziś wieczorem. Jestem umówiona na 21, także postaram się odezwać po powrocie. Trzymajcie kciuki za nas:tak:

Właśnie wróciłam od lekarza.
Wszystko dobrze:-):-):-)
maluszek ma prawie 8 cm,
NT= 0,9 mm
widziałam nuszki, rączki, stupki
słyszałam bijące serduszko
Wzięłam zwolnienie do 15 stycznia- jak mi się spodoba leniuchowanie to chyba do końca pociągnę

Ewelinka- wszystkiego naj na nowej drodze życia :-)

Właśnie wróciłam od lekarza.
Wszystko dobrze:-):-):-)
maluszek ma prawie 8 cm,
NT= 0,9 mm
widziałam nuszki, rączki, stupki
słyszałam bijące serduszko
Wzięłam zwolnienie do 15 stycznia- jak mi się spodoba leniuchowanie to chyba do końca pociągnę

Na pewno Ci się spodoba leniuchowanie :-D

Super, że wszystko jest ok :-)

kpi23 to jak możesz to podeślij mi stronę swojej gin :-) zobaczyć warto, jakbyś miała chwilę to na prv napisz mi jak wygląda u niej badanie itp.
dorotka28de super, że z dzidziusiem wszytko dobrze :tak:

Super, ze same dobre wiadomosci z wizyt!!!

Kreatorko
- ja Ci moge polecic mojego lekarza dr Zioło przyjmuje w Babka Medica przy Arkadii ale wizyta 150zl a usg 200zl :zawstydzona/y:

Ja jutro ide na nieplanowana wizyte bo mi sie brzuch "stawia" tzn bardzo twardnieje na ok minute i potem puszcza. W poprzedniej ciazy tez tak mialam ale o miesiac pozniej i dostalam wtedy fenoterol.. :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry