reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie wieczornie :-) U nas też bialutko, aż się denerwowałam jak sobie poradzę z prowadzeniem auta w mieście, ale nie było tak źle, w każdym razie wychodzi na to, że lepiej niż w Gdańsku...Coraz bliżej święta- jutro Piotrek ma wigilię w przedszkolu, będę płakać jak bóbr jak go zobaczę w przedstawieniu- to pewne :-D:-D

zdec- 5 stron pracy to i tak już bardzo dużo- jesteś wielka! Ja bym nie skleiła teraz sensownie trzech zdań :confused2: A jak wizyta? Melduj się szybciutko...
ewelinka307- no to juto macie wyjątkowy dzień! Niech będzie piękny, niezapomniany i pełen wzruszeń!
paulka82-zdrówka dla Patryczka!
Klementinka- stopki przecudne :-)
gosiagro- wierzę mocno, że wyniki męża będą dobre- trzymam za to kciuki. Zasłużyliście wreszcie na trochę spokoju i stuprocentowej radości oczekiwania na maluszka!
kpi23- książeczka super, życzę, żebyś miała więcej wytrwałości niż ja przy uzupełnianiu jej, książeczka Piotrusia jest uzupełniona do pierwszego miesiąca życia :zawstydzona/y:
athena- u mnie też wszyscy sie dziwią, że jeszcze pracuję, codziennie ktoś mnie pyta właściwie czemu? Bo lubię, a jak :-D
sealet- witaj, zapraszamy do pisania! :-)
elizka21- gratuluję pierwszych ruchów
Gosia***- ja też zrobiłam sobie dzisiaj spacer w trakcie pracy po prezent dla męża i tak zmarzłam, że kupiłam sobie tylko czapkę na drogę powrotną, bo nie miałam:-D A od męża dostałaś już prezent świąteczny? Pochwal się...

Na razie się żegnam, idę się wygrzać w wannie, zajrzę jeszcze później...

reklama
my tez bylismy dzisiaj na zakupach i chcialam sobie kupic jakis płaszczyk ale nic ciekawego nie bylo kupilismysobie kierownice z pedałmi i juz nie moge sie doczekac az maz zainstaluje ja i bede mogła jedzic hi hi
jak dzieci:tak::tak::tak:

ja taką kierownice kupi.lam mężowi pod choinkę:-) i córka nie może sie doczekac kiedy będzie mogła jeździć:-):-):-)

ja taką kierownice kupi.lam mężowi pod choinkę:-) i córka nie może sie doczekac kiedy będzie mogła jeździć:-):-):-)
juz przejechalam sie ale nic specjalnego hi hi jakos nie wprawiona jestem hi hi ale widze ze męzowi sie podoba i juz mu lepiej idzie:tak::tak::tak:

ja zmykam spac dziewczyny jestem strasznie zmeczona dzisiaj mam nadzieje ze jak jutro zajrze to beda jakies wiesci od Lenki
buziaczki

Ja też juz mówie dobranoc:-) na mnie już czas i pora :-) łóżeczko wzywa :-) no może jeszcze przez przypadek zajrzę ;-)

Zdec też chyba miała dzisiaj wizytę?

Ostatnia edycja:
Patryk już śpi, teraz czekam na męża jak wróci z pracy
jestem padnięta, ale jeszcze zajrzałam,żeby zobaczyć co u dziewczyn po wizytach, ale widzę,ze na razie cisza
mówię już dobranoc, samych fajnych snów Wam życzę :-)

reklama
sealet witam na forum :-)

Ja już po wizycie, na szczęście wszystko super, dzidziuś zdrowy i rozwija się prawidłowo :-)

kpi23 super ten Twój album, sama jakieś dwa tygodnie temu kupiłam podobny tylko, że od narodzin prowadzony, dodaje kilka fotek:

Załączniki

• PC170046.JPG
    PC170046.JPG
    39,6 KB · Wyświetleń: 34
  • PC170047.JPG
    PC170047.JPG
    38,4 KB · Wyświetleń: 21
  • PC170048.JPG
    PC170048.JPG
    28,7 KB · Wyświetleń: 36
  • PC170049.JPG
    PC170049.JPG