reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam weekendowo :-D:-D
U nas przepiekne slonko, zaraz ide budzic meza i go ciagnac na spacer, a co mi tam bedzie spal w sobote ;-)

Tak sie ciesze ze w przyszla sobote lecimy do polski ze az sie wczoraj spakowalam :confused2: Oczywiscie musze wszysto rozpakowac bo nie mam co na tylek wlozyc. Pachnie swietami... :-D

Tak na wszelki wypadek: milego dnia dziewczyny!

reklama
Witam o poranku,

Znowu się nie wyspałam:-( Nie wiem czy jak bym się obudziła wieczorem to byłabym wyspana:tak:
Tak dzisiaj sobie myślałam, że dawno nie było żadnych informacji od Agnieszki, nie wiadomo co się dzieje? czy leży? czy do nas zagląda, a tylko po tych wszystkich wiadomościach nic nie pisze?

Dziewczynki dzięki za odpowiedzi w sprawie opryszczki. Rozmawiałam z moim lekarzem. Powiedział, że jesli pozostanie tylko na ustach i nie przeniesie się wokolice intymne to nie ma się czym martwić... Myślicie, że łatwo jest ją przenieść. Teraz się strasznie pilnuję, ale i tak się martwię. Mam nadzeję że będzie dobrze:) Spokojnej nocki Wam życzę:)Śnijcie słodko:)

Co do świątecznych prezentów, to po usłyszeniu opowieści męża jak to śmigał na zamarźnietym jeziorze na łyżwach z tatą...postanowiłam kupić mu porządne łyżwy:):):) Szkoda że nie pojeżdżę z nim:)

Ja mam często opryszczkę. Nie zdażyło mi się jej przenieść jeszcze w okolice intymne. Używam na nią Vratizolin i przeciętnie po kilku dniach już jej nie ma. Więc spokojnie, to nie jest choroba. Tylko opryszczka przynajmniej w moim wypadku oznacza osłabienie i wtedy bardziej pilnuję tego co jem i jak się ubieram:tak:

Mnie też dziś czeka sprzątanie i robienie piernika. Z sobotnich planów wyjścia do pubu nic mi nie wyszło, znajomi wolą przyjść do nas na herbatkę :wściekła/y: ciekawe czy gdybym nie była w ciąży to też by przyszli na herbatkę czy poszlibyśmy do knajpy :wściekła/y: Jak się wkurzę to będę się wieczorem źle czuła i z herbaty też nic nie wyjdzie w końcu w ciąży jestem mam prawo się źle czuć skoro do knajpy nie mogę iść ach.

W dodatku musimy iść jeszcze dziś z mężem do księdza. Postanowiliśmy wziąć ślub kościelny jeszcze przed narodzinami malucha. Normalnie się boję, jeszcze w ciąży i po cywilnym ach ciekawe co powie i czy w ogóle coś będzie mówił. Już wolę wizytę u dentysty :-D

zdec tez ostatnio myslalam o Agnieszce, chyba miala na 4 grudnia amniopunkcje zaplanowana?
anecznik po prostu kup piwko i zrob knajpke w domu :-D Moze to jednak fajnie ze tak sie troszcza, nie chca zeby dzidzius wdychal dym z papierosow, pewnie sami nie maja dzieci i nie wiedza do konca jak to jest? w kazdym razie zycze udanego wieczoru :tak: A o ksiedza sie nie martw na pewno mial do czynienia z "gorszymi" przypadkami. A slub koscielny na kiedy byscie planowali?

Wrrrr, ale jestem wkurzona :wściekła/y: Otóż współpracuję w pracy z takim "wielkim, sławnym" profesorem, który na co dzień mieszka w Rzymie i przyjeżdża tu od czasu do czasu i wszyscy muszą być wtedy w stanie gotowości... No i dowiedziałam się w czwartek o 21, że mam być w piątek o 15.... w piątek o 12 dowiedziałam się, że "dziś profesora nie ma, mam być jutro o 10" Dzisiaj wygrzebałam się z łóżka przed całą rodziną, wyskrobałam samochód, bo śnieg, wyjechałam i o 9.50 dostałam telefon, że "dziś profesora nie będzie, mam być jutro o 15" Normalnie szlag mnie trafił, czy we wszystkich dziedzinach "gwiazdy" są na specjalnych prawach i mają prawo ustawiać czas wszystkim wokoło? W sumie to go lubię i dużo się od niego można nauczyć, ale mógłby trochę wcześniej ustalać, kiedy będzie.... :wściekła/y::wściekła/y:No, to się wyżaliłam :-D
Paula24211- miłej imprezy u cioci
koriander- milego spacerku, u nas w regionie pochmurnie :-(, ale za to pięknie na drzewach leży śnieg (a na drogach piękne błotko)
zdec- no ja też myśle od kilku dni o Agnieszce, mam nadzieję, że odezwie się z dobrymi wiadomościami !
anecznik- no już się tak nie wkurzaj na tych znajomych ;-)A z knajpy nie rezygnuj, umów się z kimś innym :-) W końcu z dzieciaczkiem, jak już wyjdzie na drugą stronę, do knajpy razem nie pójdziecie ;-)Powodzenia u księdza! Jak będzie normalny to doceni, że chcecie dziecko w wierze katolickiej wychować...

Miłego dnia wszystkim!

anecznik ty się tak księdzem nie przejmuj, bo bez sensu. Przecież macie ślub cywilny, a teraz chcecie kościelny, nie może wam raczej nic powiedzieć.
Chociaż z nimi różnie bywa, może nie będzie po jego myśli...:-(

Dzisiaj uciekam. Jedziemy na wieś do rodziców, właściwie do stycznia. Jakoś w miarę możliwości postaram się do was zaglądać.:-) W czwartek mam wizytę u lekarza i już nie mogę się doczekać żeby okruszka zobaczyć:-)
Pozdrawiam wszystkich.
I życzę miłego weekendu:-)

reklama
Dzisiaj uciekam. Jedziemy na wieś do rodziców, właściwie do stycznia. Jakoś w miarę możliwości postaram się do was zaglądać.:-) W czwartek mam wizytę u lekarza i już nie mogę się doczekać żeby okruszka zobaczyć:-)
Pozdrawiam wszystkich.
I życzę miłego weekendu:-)

No to wypoczywaj :-)

Buziaki :-)

Do góry