reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja miałam pomysł zabrać rodzinkę do fotografa i zrobić zdjęcie portretowe a następnie je oprawić i podarować ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo gdzieś ich wyciągnąć to trzeba się trochę nagimnastykować :-) Jeśli się nie uda to nie mam pomysłu na pojedyncze prezenty. Może wy macie???
Pomysłu dla siostry nie zdradzę, bo a nuż tu zajrzy :-D

No dobra, to podzielę się z Wami co kupiłam moim najbliższym, linki nie wklejam na wątku z linkami, bo to tylko takie okazjonalne, na przyszłość się nie przyda...

moja mama:
-komputer używany
- suszarka do naczyń SUSZARKA DO NACZYŃ z drewnianymi bokami EUROPA (830507770) - Aukcje internetowe Allegro
-kalendarz ze zdjęciami, którym chwaliłam się wcześniej
teściowa:
- maszyna do szycia, którą sam wyhaczyła w jakieś promocji
-kalendarz ze zdjęciami
-cienie do oczu- są SUPER, bardzo elegancko wyglądają CIENIE, PALETY CIENI RUBY ROSE 88 KOLORÓW,TANIO!! (838280917) - Aukcje internetowe Allegro
mój chrześniak (lat 14) : pałeczki perkusyjne : miJam PRO AIR DRUMMER PERKUSJA + GRATIS PROMOCJA (829945274) - Aukcje internetowe Allegro
dwie ciocie: uchwyt WIESZAK na worek torebkę PREZENT urodziny (836351928) - Aukcje internetowe Allegro uchwyt WIESZAK na worek torebke PREZENT do biura (836352177) - Aukcje internetowe Allegro
dwóch wujków: MEGA WYBOR SEX -I FARTUSZEK FARTUCH NA MIKOŁAJA (838859400) - Aukcje internetowe Allegro (Mr Homarus i strong man)
kuzynka- 6 par fig i szortów Esotiq- kupiłam w salonie jest 30% zniżki i super wybór kolorów i wzorów,a fason taki ESOTIQ kolorowe bawełniane szorty kpl.2 PARY S (848399621) - Aukcje internetowe Allegro
szwagier i szwagierka: taki komplecik: TACA / PATERA NA CIASTO / TORT szklana (833152341) - Aukcje internetowe Allegro TACA / PATERA NA CIASTO 2 poziomowa szklana (833159140) - Aukcje internetowe Allegro
no i dla Piotrusia:
Parasol - Parasolka - Parasolki Oryginalne Disney (838719710) - Aukcje internetowe Allegro
BIG STACJA BENZYNOWA Serwis SAMOCHODOWY Jezdzik (816972750) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE BINDEEZ - Długopis 6 kolorów - Reklama TV (828103163) - Aukcje internetowe Allegro (bardzo rozwija manualnie i wciąga i dziewczynki i chłopców, Piotrek już takie ma, tylko rozszerzamy zestaw :-)
WIELKI TRAKTOR NA PEDAŁKI Z PRZYCZEPĄ + KLOCKI ! (835375693) - Aukcje internetowe Allegro (to od mojej mamy, ale my wybralismy)
a my sobie zażyczylismy od mojej mamy LODÓWKA TURYSTYCZNA 20 L. SILVER 230V/12V GW.24 (838878998) - Aukcje internetowe Allegro przyda się przy małym dziecku do samochodu, bo ta lodówka też podgrzewa :-) No i idealna też do chłodzenia piwka na przykład w czasie grilla w ogródku :-D

Nie mam jeszcze nic dla męża, a on nie ma nic dla mnie :-)
może coś się Wam z tego spodoba...

Cześć dziewczyny,

Nawet nie miałam czasu żeby dzisiaj coś z wami popisać.
Rano byłam w pracy, miałam być tylko na chwilę, ale jednak dużo zaległości się zrobiło i wyszłam dopiero o 16.
Widzę że przewija się temat prezentów. U nas już największe zakupione, właśnie je przytargaliśmy. Mój mąż wpadł na pomysł żeby teściowi kupić do nowego domu telewizor, więc i ja się uparłam że mojej mamie też by się przydał:-):-)
I tym sposobem przytargaliśmy do domu dwa telewizory. Jeden 42" ledwo nam wszedł do samochodu, ale przynajmniej śmiesznie było:-):-)

reklama
Dziewczynki dzięki za odpowiedzi w sprawie opryszczki. Rozmawiałam z moim lekarzem. Powiedział, że jesli pozostanie tylko na ustach i nie przeniesie się wokolice intymne to nie ma się czym martwić... Myślicie, że łatwo jest ją przenieść. Teraz się strasznie pilnuję, ale i tak się martwię. Mam nadzeję że będzie dobrze:) Spokojnej nocki Wam życzę:)Śnijcie słodko:)

Co do świątecznych prezentów, to po usłyszeniu opowieści męża jak to śmigał na zamarźnietym jeziorze na łyżwach z tatą...postanowiłam kupić mu porządne łyżwy:):):) Szkoda że nie pojeżdżę z nim:)

Do góry