A co do mdłości... dzisiaj sobie rzygnęłam, a co
A co "czasami człowiek musi, inaczej się udusi..."
Chyba jednak nie do końca zrozumiałyście moją irytację. Też mi się podoba mój stan, ale... ach zresztą nieważne to miejmy nadzieje tylko hormony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co do mdłości... dzisiaj sobie rzygnęłam, a co
Moje marzenie rowniez: kupic stary dom z dusza, na skraju lasu Pochwal sie kiedys zdjeciami jesli chceszja w czerwcu spełniłam swoje marzenie i kupiłam dom poniemiecki na wiosce zabitej dechami ( dookoła same lasy )
hihi a co tam, same ciezarne w sumie tutaj niekumate :-)A co "czasami człowiek musi, inaczej się udusi..."
Chyba jednak nie do końca zrozumiałyście moją irytację. Też mi się podoba mój stan, ale... ach zresztą nieważne to miejmy nadzieje tylko hormony.
hihi a co tam, same ciezarne w sumie tutaj niekumate :-)
mi opryszczka właśnie zeszła, wcześniej (przed ciążą) bardzo często ją miałam, lekarka przepisała mi heviran (tabletki ) które uśpiły wirusa na kilka miesięcy ale ostatnio właśnie znowu wyszła, najważniejsze jest żeby nie przenieść ją rękami w okolice genitaliów;-) najlepiej jej nie dotykać rękami, i często myć ręce. Ja naklejałam plasterki compeed na opryszczkę, wtedy się tak nie roznosi, kupiłam też płyn sonol w takiej malutkiej buteleczce typu roll-on, żeby to wysuszać. po tygodniu zeszło, powodzenia;-)hej Dziewczyny
A ja z rana mam nerwa okrutnego...i taką gonitwę myśli, że jak Wam nie napiszę to chyba się zagryzę tym martwieniem!
Wczoraj wyskoczyła mi opryszczka wargowa Myślałam że to nic złego, ale teściowa zwróciła mi uwagę że opryszczka w ciązy nie oznacza niczego dobrego. Jak zaczęłam czytać na necie, to złapałam się za głowę. Ja już wczesniej kilka razy miałam tzw. "zimno", więc niby przeciwciała mam...Ale ja tą opryszczkę podłapałam od koleżanki, z którą witalam się nie widząc że ma oprychę jak ta lala na wardze. A skąd ja mam wiedziec, czy jej opryszczka to nie jest ta gorsza postać- HsV2? To noiby odmiana genitalna, ale podobno też sie przenosi na usta Ja nie miałam nigdy żadnej opryszczki genitalnej...Ojejku okropnie się denerwuję czy nie stanie się krzywda mojej Kruszynce. Co o tym myślicie? Czy któraś z Was miała opryszczkę w ciąży? I co jeśli to ta druga odmiana? Pomóżcie czerwcówki.
a mi odkąd wróciłam do pracy, to czas tak pędzi, dopiero co siedziałam na zwolnieniu a tu juz minęły 2 tygodnie pracy, i powiem ze dużo lepiej tak się czuje, jakoś wszystko lepiej potrafię zorganizować jak mam wiecej obowiązków no i energii tak jakby przybyło, i wogóle super się czuje, oprócz tego że dziś z M. mamy 4 rocznice a od wtorku mamy "ciche dni"ja na poczatku w ciązy miałam opryszczkę ale mi lekarz mowil ze jak ja przechodziło sie wczesniej to mamy przeciwciała gorzej jeli w ciazy masz ja pierwszy raz wogle wtedy to ponoc groźniejsze jest ale jak dokladnie z tym jest to nie wiem
ale ten czas wono jakos leci dzisiaj ale piatek dzisiaj i weekend wolny naszczęsccie i błogie lenistwo nastanie a w poniedziałek znowu do pracy
a jak u Was mija dzień?
Cześć dziewczyny, wróciłam z pracy o 2 godziny wcześniej niż planowalam- odwołali jedne zajęcia :-)
Dziś w nocy nie mogłam zasnąć i o 2.30 w nocy zrobiłam sobie kanapki i oglądałam na kompie wczorajszy odcinek brzyduli, który ściągnęłam sobie z netu A niby byłam taaaka zmęczona....
- paula24211- ja już pokupowałam wszystkie prezenty i wszystkie poza jednym na allegro, poza tym, że można coś kupić taniej niż w sklepie (choć nie zawsze), jest też większy wybór i pomysły też można fajne znaleźć