reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam :)
u mnie zaczął się już 14 tydzien :)
wszystko jest super :) , czuje się świetnie to i dzidzia pewnie też :)
Ostatnio byłam troche zapracowana i zaganiana.... ale teraz mam już luz ... w grudniu pracuje jeszcze 3 dni....
Od stycznia do marca pełen etat :)
Od kwietnia odpoczywanie w domu , przygotowywanie się do powitania dzidzi :)
Muszę jakoś dać radę , będę po prostu więcej wypoczywać w domu.... mąż zajmie sie zakupami i obiadami ( on jeszcze o tym nie wie :))

witam sie w sobotni ranek dziewczyny ja juz wstalam godzinke temu i zjadłam sniadanko a nadal jestem glodna :szok::-D

dzisiaj jedziemy za koszalin do ciotki na urodzinki i wrocimy pewnie wieczorkiem troszke mi sie nie chce ale w koncu trzeba pojechac bo dawno nie bylismy:zawstydzona/y:
musze zaraz troszke sie ogarnac naszykowac na wyjazd i posprzatac bo moja mama tez wpada do nas dzisiaj i jak zobaczy co sie dzieje u mnie w pokoju to sie przestraszy hi hi:tak::sorry:

Cześć dziewczyny :-D
Weekend się zaczął to pewnie niewiele się tu będzie działo ;-)
Ja mam dzisiaj w planach porządki ale czy mi to wyjdzie to zobaczymy :-p

reklama
I ja się witam w sobotni poranek:-) widze że większości sobota minie na sprzątaniu. To tak jak mi:-) Męż tylko jeszcze nie wie, że przyjdzie mu w udziale umycie okien:-) ale niebawem przekażę mu tę radosną nowinę:tak:

Życzę miłego dzionka

Do góry