reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ZAPYTANIE - słuchajcie czy was nadal bolą dość mocno piersi czy już nie. Bo ja się zaczęłam martwić. Bolą mnie tylko jak zciągam wieczorem stanik i czasem w nocy. Nie jest to już tak intensywny ból jak na początku. Jak jest u was :-(
mnie na poczatku bardzo mocno bolały nie mogłam nosic sztywnych staników tylko takie mięciutkie
ale teraz juz mnie tak nie booa czasem wieczorem tylko;-)

ja nastepna mam dopiero 4 stycznia wiec jeszcze tyle czasu :szok:
ale dam radę muszę
no trochę czasu masz, ale to zleci że hej, bo przecież jak cofne sie pamiecią wstecz to całkiem niedawno o 5 rano ujżałam na teście 2 kreski.- 30.10. a tu już grudzień.:tak::tak::tak:. Wczoraj pisałam, ale może nie zdążyłaś przeczytac, powiedz mi czy spacerujesz sobie po plaży czasami, bo ja kocham wodę, plaże, morze.

reklama
krakowianka-to ja mam 22 dzien po tobie dobrze że to już niedługo tylko troche się boje bo to usg z przeziernością to zawsze jakiś cykor jest czy wszystko ok:tak:ale czego się człowiek w tej ciąży nie boi

Do góry