reklama
P
paula24211
Gość
No masz rację ;-)
no w takiej sytuacji to bedzie najniebezpieczniejsze
krakowianka79
nowalijka
krakowianka79 mnie też nadal bolą piersi, ale juz nie tak mocno jak na początku;-)
Ja je najabardziej czuje jak zciagam wieczorem stanik i czasem w nocy jak sie przebudze a tak to nie. No chyba, że sie dotknę.
P
paula24211
Gość
mnie na poczatku bardzo mocno bolały nie mogłam nosic sztywnych staników tylko takie mięciutkieZAPYTANIE - słuchajcie czy was nadal bolą dość mocno piersi czy już nie. Bo ja się zaczęłam martwić. Bolą mnie tylko jak zciągam wieczorem stanik i czasem w nocy. Nie jest to już tak intensywny ból jak na początku. Jak jest u was :-(
ale teraz juz mnie tak nie booa czasem wieczorem tylko;-)
krakowianka79
nowalijka
mnie na poczatku bardzo mocno bolały nie mogłam nosic sztywnych staników tylko takie mięciutkie
ale teraz juz mnie tak nie booa czasem wieczorem tylko;-)
Mnie tez raczej wieczorem po całym dniu noszenia stanika, wystraszyłam sie, że to może byc jakis zły objaw. Ale widze, że nie tylko ja tak mam ufff.
krakowianka79
nowalijka
21.12 idę na przedświateczną wizytę USG, ginka ma robić jakieś szersze badania. Juz nie mogę się doczekać a to jeszcze cały przyszły tydzień.
P
paula24211
Gość
nie martw sie Kochana to normalneMnie tez raczej wieczorem po całym dniu noszenia stanika, wystraszyłam sie, że to może byc jakis zły objaw. Ale widze, że nie tylko ja tak mam ufff.
P
paula24211
Gość
ja nastepna mam dopiero 4 stycznia wiec jeszcze tyle czasu21.12 idę na przedświateczną wizytę USG, ginka ma robić jakieś szersze badania. Juz nie mogę się doczekać a to jeszcze cały przyszły tydzień.
ale dam radę muszę
krakowianka79
nowalijka
no trochę czasu masz, ale to zleci że hej, bo przecież jak cofne sie pamiecią wstecz to całkiem niedawno o 5 rano ujżałam na teście 2 kreski.- 30.10. a tu już grudzień.. Wczoraj pisałam, ale może nie zdążyłaś przeczytac, powiedz mi czy spacerujesz sobie po plaży czasami, bo ja kocham wodę, plaże, morze.ja nastepna mam dopiero 4 stycznia wiec jeszcze tyle czasu
ale dam radę muszę
reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
krakowianka-to ja mam 22 dzien po tobie dobrze że to już niedługo tylko troche się boje bo to usg z przeziernością to zawsze jakiś cykor jest czy wszystko okale czego się człowiek w tej ciąży nie boi