P
paula24211
Gość
Boże spojrzałam na kalendarz i normalnie trzeba sie wziąc za kupowanie prezentów jeszcze nic nie mam i najgorsze jest to ze zadnyh pomysłów
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże sporzałam na kalendarz i normalnie trzeba sie wziąc za kupowanie prezentów jeszcze nic nie mam i najgorsze jest to ze zadnyh pomysłów
wczoraj uświadomiłam sobie to samo
he he chyba od poniedzialku zaczne łazić po sklepach
to moze wybierz prezenty na allegro i zamów zeby kurierem Ci do domku przywiezli bo nie którzy maja taka opcje ja tak czasem robięNo normalnie szok za 13 dni święta a ja nic zero tylko mężowi wczoraj szlafrok kupiłam i to koniec. A gdzie chrześniaki, córka, rodzice nie wiem kochana, mąż mi na delegację od poniedziałku do czwartkiu jedzie chyba nic nie kupię bo nie mogę sama nigdzie chodzić a nosić to wcale ;(
to moze wybierz prezenty na allegro i zamów zeby kurierem Ci do domku przywiezli bo nie którzy maja taka opcje ja tak czasem robię
Niektóre prezenty już mam ale z większością jestem w lesie i wogóle żadnych pomysłów na nie to chyba już pustka ciążowa w głowie się zaczyna wszystkie myśli krążą wokół ciąży a na nic więcej nie ma miejscapiersi jak dotykam to bolą ale tak to już mniej niż na początku