P
paula24211
Gość
czesc dziewczyny witam sie z rana i zycze miłego dnia:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej Dziewczyny
A ja z rana mam nerwa okrutnego...i taką gonitwę myśli, że jak Wam nie napiszę to chyba się zagryzę tym martwieniem!
Wczoraj wyskoczyła mi opryszczka wargowa Myślałam że to nic złego, ale teściowa zwróciła mi uwagę że opryszczka w ciązy nie oznacza niczego dobrego. Jak zaczęłam czytać na necie, to złapałam się za głowę. Ja już wczesniej kilka razy miałam tzw. "zimno", więc niby przeciwciała mam...Ale ja tą opryszczkę podłapałam od koleżanki, z którą witalam się nie widząc że ma oprychę jak ta lala na wardze. A skąd ja mam wiedziec, czy jej opryszczka to nie jest ta gorsza postać- HsV2? To noiby odmiana genitalna, ale podobno też sie przenosi na usta Ja nie miałam nigdy żadnej opryszczki genitalnej...Ojejku okropnie się denerwuję czy nie stanie się krzywda mojej Kruszynce. Co o tym myślicie? Czy któraś z Was miała opryszczkę w ciąży? I co jeśli to ta druga odmiana? Pomóżcie czerwcówki.
I ja się witam z rana. Zastanawiam się kiedy przyjdzie do mnie ten power który miał być w II trymestrze, bo normalnie nie mam na nic siły... nawet na umycie włosow