reklama
Na pomidorówkę to miałam ochotę wielką ale jej w końcu nie zjadłam bo mnie odrzuciło jak tylko wzięłam 1 łyżkę do buzi... Mój mąż za to pałaszował ze smakiem :-)
Mam pytanko ile chcecie pieniążków przeznaczyć na wyposażenie dziecka - od wózków, łóżeczek po pierwszą wyprawkę?
Czyli tak jak mnie ostatnio od gulaszu, miałam na niego straszną ochotę a jak przyszło do jedzenia to nawet przełknąć nie mogłam. Widać to kolejny "sympatyczny skutek" ciąży
My chcemy wydać jak najmniej. Nie będziemy oszczędzać na dziecku ale też nie chcemy popaść w jakąś wariację. Będziemy kupować rzeczy proste i praktyczne bez żadnych bajerów które w większości i tak są tylko dla rodziców którzy lubią się chwalić a cenę czasami podnoszą makabrycznie. Ostatnio np. widziałam grające i świecące nocniki
agast22
Fanka BB :)
5 kg parowek? To jadlas dziennie prawie kilogram? Dobrze zrozumialam?Ja dziś na obiad zestaw z mc'donalda, nie wiem jak Wy ale ja sobie trochę odpuściłam rygorystyczną dietę samych zdrowych rzeczy. Przez zeszły tydzień zjadłam 5kg parówek, wiem że nie zdrowe ale co jak mnie ochota naszła
Inaczej sprawa wygląda jeśli sie ma w pracy pakiet zdrowotny w Medicoverze. Wtedy sie tyle nie płaciPopatrzyłam sobie na szpital Medicover - super warunki i pewnie opieka też ale niestety nigdy nie byłoby mnie stac aby tam rodzić - 12 000 zł za poród - masakra.
My tez ostatnio dywan kupilismy i tez w roznych odcieniach brązu. Taki kudlaty Shaggi czy jakos tak ;-)A dywan jest hmmm brązowy w różnych odcieniach.
Mam pytanko ile chcecie pieniążków przeznaczyć na wyposażenie dziecka - od wózków, łóżeczek po pierwszą wyprawkę?
Na wyprawke mysle ze wydamy jakies max 3000zl w tym 1500 na wozek.
kpi23
Fanka BB :)
A ja już najedzona ... aż po uszy ...
i chyba dlatego tak mi się spać zachciało
zmykam więc do łóżeczka i pewnie do jutra!
bo maż mi zapowiedział, ze jak wróci z naszego mieszkanka to cały wieczór spędzi z nami ... nie tknie komputera ani pracy!
wczoraj pobeczałam, ze mi smutno i źle bo siedzę sama i proszę - zadziałało!
buziaki i miłego wieczorku!
bo maż mi zapowiedział, ze jak wróci z naszego mieszkanka to cały wieczór spędzi z nami ... nie tknie komputera ani pracy!
buziaki i miłego wieczorku!
5 kg parowek? To jadlas dziennie prawie kilogram? Dobrze zrozumialam?
Nie no trochę mniej przez 7 dni :-) Były w opakowaniu 5kg, ostatnio pytam się mojego męża gdzie moje parówki a on że już wszystkie pochłonęliśmy (tzn ja i junior) to był dla mnie dopiero szok, wiem jednak że przez najbliższy czas raczej nie będę mieć na nie ochoty :-)
A ja już najedzona ... aż po uszy ...
Ach te kobiece sztuczki Jak to mówią cel uświęca środki :-) gratuluję sukcesu :-)
My tez ostatnio dywan kupilismy i tez w roznych odcieniach brązu. Taki kudlaty Shaggi czy jakos tak ;-)
Na wyprawke mysle ze wydamy jakies max 3000zl w tym 1500 na wozek.
U nas kudłate odpadają bo mamy psa i sierść strasznie trudno wydłupać spod kędziorków dywanu - mieliśmy taki z ikei z frędzlami i normalnie masakra.
Mykam się przewietrzyć z sierściuchem i mężem a później czeka mnie porządkowanie w szafach ciuchów
Hefi ja jestem z Trzebnicy mieszkam na przeciw szpitala
To już nawet wiem gdzie mieszkasz:-)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hefi zapraszam na soczekTo już nawet wiem gdzie mieszkasz:-)