reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No tam nie rodzę, tylko na Jarachowskiego.

Ale o żadnym szpitalu i tak nigdy nie słyszałam w 100% pozytywnych opini.

Moja kuzynka rodziła 3 lata temu na Jrochowskiego i sobie bardzo chwaliła, nie wiem jak jest teraz. ALE ja sie tam urodziłam w 79 i wtedy moja ciocia była tam położną ale to było 30 lat temu :laugh2:

Kasiulka a jak tam jest z porodem rodzinnym, można? i jaki koszt ewentualnie?

reklama
Oj jaki kochany ten mój misiek przyniusł mi barszczyk ukraiński do pracy wiedziałże już mnie pewnie znowu z głodu mdli a teraz brzuch pełny można pracować dalej:-)

A ja właśnie wcinam przepyszną sałateczke, ktorą mążuś zrobil wczoraj jak juz spałam. :-) Starają sie ci nasi Panowie :-D

Wlaśnie mój to samo już od poniedziałku niepale a w poniedziałek po kryjomu popala i tak może palić tylko w kibelku i na dworzu bo ja nieznosze dymu wątpie w to czy uda mu się kiedyż rzucić:no:

Gosiu ty również jesteś z Poznania ?

Ja w okolicach Poznania mieszkam. A rodzić będe w Czarnkowie...może Poznanianki słyszały o tym szpitalu bo tez bywało o nim głośno:szok::eek: Ale ja sobie chwalę:tak:może dlatego że trafialam na fajne położne. Ale swego czasu, jak rodziłam Wiki to dużo pań z Poznania przyjeżdżało tu rodzić:shocked2::-)

reklama
W końcu i ja tu zawitałam. W domku już sama zostałam więc mam chwilę ciszy i spokoju;-).
Co do szpitali ja wybrałam lekarza, który pracuje w szpitalu Opinie o nim są różne ale i tak ma jedne z lepszych w Łodzi. plusem jest to, że jest mały. raz leżałam w molochu ICZMP i więcej nie chcę.
Popatrzyłam sobie na szpital Medicover - super warunki i pewnie opieka też ale niestety nigdy nie byłoby mnie stac aby tam rodzić - 12 000 zł za poród - masakra.

Do góry