bakteria
Fanka BB :)
Uciekam na razie, bo obowiązki wzywają, a na dziś zaplanowałam dużo spraw :-) Ha, póki mdłości nie ma, trzeba działać ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyynyy ja zwariuujeee...normalnie do grobu mni wpędzi ta ciąża....
Dzisiaj sobie grzecznie leże, nawet nie boli mnie brzuch i mało na rzygi się zbiera...idę siku i co? ŻYWA KREW W GACIACH!
No to jazda do szpitala - całe szczęście mam blisko....
i co?
jak dotarłąm do szpitala do już przestało lecieć - w środku tylko jakaś smuga mała została...Nie wiadomo skąd krwawienie - przynajmniej tak mówiły panie badające mnie. Usg ok.
Dzidzia dalej mrygała serduchem...CRL 0,57 co wychodzi na 6tydz2dz.
Krwiaków nie ma - przynajmniej tak mówiła ta lekarka...baardzo młoda bo młoda ale mam nadzieję, że się zna....
Pytałam o odklejanie kosmówki czy jest ale pani lekarz machnęła tylko oczami na znak "przestanie pani w końcu gadać - to ja tu jestem lekarzem" i nie odpowiedziała...więc muszę wierzyć, że wszystko ok.
...ale jak tak dalej pójdzie to ja się wykończe zanim dotrwam do kolejnego usg...
a może to ten clexan??wczoraj zrobiłam pierwszy zastrzyk...
Witam wszystkich!
Jestem kolejną czerwcową mamusią, według moich obliczeń to 23 czerwca.
Agneiszka ja do dzis mam takie lekkie plamienia, juz zanikaja naszczescie , bo jest coraz mniej na wkładce prawie nic, moj lekarz ostatnio powiedzial mi ze tak czasami bywa i nie musi to oznaczac odrazu czegos strasznego!!!! trzymaj siei nie zamartwiaj!!! bo nie wychodzi to na zdrowko!!! ;-)dziewczyynyy ja zwariuujeee...normalnie do grobu mni wpędzi ta ciąża....
Dzisiaj sobie grzecznie leże, nawet nie boli mnie brzuch i mało na rzygi się zbiera...idę siku i co? ŻYWA KREW W GACIACH!
No to jazda do szpitala - całe szczęście mam blisko....
i co?
jak dotarłąm do szpitala do już przestało lecieć - w środku tylko jakaś smuga mała została...Nie wiadomo skąd krwawienie - przynajmniej tak mówiły panie badające mnie. Usg ok.
Dzidzia dalej mrygała serduchem...CRL 0,57 co wychodzi na 6tydz2dz.
Krwiaków nie ma - przynajmniej tak mówiła ta lekarka...baardzo młoda bo młoda ale mam nadzieję, że się zna....
Pytałam o odklejanie kosmówki czy jest ale pani lekarz machnęła tylko oczami na znak "przestanie pani w końcu gadać - to ja tu jestem lekarzem" i nie odpowiedziała...więc muszę wierzyć, że wszystko ok.
...ale jak tak dalej pójdzie to ja się wykończe zanim dotrwam do kolejnego usg...
a może to ten clexan??wczoraj zrobiłam pierwszy zastrzyk...
Witam wszystkich!
Jestem kolejną czerwcową mamusią, według moich obliczeń to 23 czerwca.