Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Mogłaby któraś z Was na mnie jakoś "nakrzyczeć", żebym nie miała głupich myśli i zakładała ten suwaczek?... ;-)
Jak za 5 minut nie będziesz miała suwaczka to się nie będę do Ciebie odzywać do czerwca
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
hihihi
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogłaby któraś z Was na mnie jakoś "nakrzyczeć", żebym nie miała głupich myśli i zakładała ten suwaczek?... ;-)
Bardzo fajny szantażykJak za 5 minut nie będziesz miała suwaczka to się nie będę do Ciebie odzywać do czerwca![]()
PierwszaNie musisz, różnie to bywa :-)
To Twoja pierwsza ciąża?
A ja się nadal jakoś nie przekonałam, żeby go wrzucić... Nie wiem, nie wiem...Jak za 5 minut nie będziesz miała suwaczka to się nie będę do Ciebie odzywać do czerwca
hihihi![]()
A ja mam pytanie dotyczące ubrań. Czy zauważyłyście już zmiany w figurze??? Nosicie dżinsy jeszcze? Ja narazie tak, ale nieraz czuję że zaczyna mi być ciasno. Niedawno kupilam sobie takie super obcisłe dżinsy, ale te to już napewno będa musiały zaczekać na swoją kolej, bo nie zamierzam tak ściskać dzidzi hihi
dziewczyynyy ja zwariuujeee...normalnie do grobu mni wpędzi ta ciąża....
Krwiaków nie ma - przynajmniej tak mówiła ta lekarka...baardzo młoda bo młoda ale mam nadzieję, że się zna....
Agnieszka na pewno się zna a jak młoda to nie znaczy że gorsza!!! Jak mówi ,że wszystko ok to na pewno tak jest!!! Trzymaj się i myśl tylko pozytywnie
Pierwsza![]()