kpi23
Fanka BB :)
Klementinka - będziemy się razem wspierać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej możesz przypomnieć u którego allegrowicza je kupiłaś??
Dziewczyny napiszcie jak to jest z Waszą cerą i włosami bo nie wiem czy mam powody do zmartwień. Cera pal licho ale włosy to ostatnio wychodzą mi garściami zastanawiam się czy to przez ciążę czy też przez zimę. Ostatnia morfologia nie wykazała anemii więc już sama nie wiem. W dodatku dziś przy myciu zaczęły mi krwawić dziąsła. Tan maluch wysysa ze mnie wszystkie soki.
A ja sie pochwale ,że wczoraj "mój tatuś" po raz pierwszy poczuł naszego dzidziusia. Masakra!Aż się poryczałam. Zauważyłam też ,że jak mój K... się zbliża do brzuszka ( głową czy dłonią ) to nasz brzdąc jest wtedy nad wyraz nadpobudliwy. Chyba kocha swojego tatusia Też tak macie?
powodzenia i energii na zajeciach zycze i zajrzyj koniecznie!Kochane,
niestety muszę się zbierać na zajęcia .... a tak bardzo mi się nie chce .... ;(
miłego popołudnia życzę ... i postaram się zajrzeć wieczorkiem chyba, że padnę jak wrócę!
Moze nie powinnam tego pisac, ale mi sie jakos malo prawdopodobne wydaje zeby czuc ruchy w 14 czy 15 tygodniu... a tym bardziej jesli jest to opisywane jako bulgotanie. W macicy nie ma powietrza zeby cos bulgotalo. Jesli bulgocze to na 99% sa to jelita...
No ale są pewnie wyjątki od reguly...
W pierwszej ciąży poczułam ruchy córci w 18 tygodniu, więc wydaje mi sie, że 3 tygodnie wcześniej przy drugiej ciąży to nie jest duża różnica.Tym bardziej ,że publikacje które posiadam dopuszczają odczuwanie pierwszych ruchów nawet od 12-ego tygodnia.
Ja już od zeszłego roku kupuje u niej sweterki :-)to ja, i Kasiulka tez pisała ze od niej zamawiała wcześniej;-)
Hej.
Witam was serdecznie Ja również mam termin na czerwiec 2010. A dokladniej z ostatniej miesiączki na 31 maja a z USG na 8 czerwca teraz jestem w 15tyg i 2 dniu ciąży
Jestem już mamusią dwójki dzieci.
Pozdrawiam was gorąco.